Skip to main content

Tryksager

Tryksager med dit logo

Tryksager kan være alt fra brevpapir og kuverter til mapper, visitkort og skilte.

Det er produkter, som de fleste virksomheder bruger i den daglige drift, og derfor er det en gylden mulighed for at skabe skarp profilering af jeres virksomhed.

kontakt tryksager

Tryksager


Tryksager

Skab en designlinje for hele virksomheden

Tryksager kan virke som små detaljer, men de fortæller meget om din virksomhed.

Når der er sammenhæng mellem fx visitkortet, notesbogen, tilbudsmappen og fakturaen, skaber det genkendelighed og et indtryk af diskret professionalisme både internt og eksternt i virksomheden.


Vær tro mod jeres værdier

Det er vigtigt at undersøge, om tryksagerne kan tilpasses virksomheden endnu bedre.

Tager I specielle hensyn til miljøet i jeres virksomhed, kan tryksager produceret i bæredygtige materialer være med til at understrege grundlæggende værdier.

Tryksager


Tryksager

Gør det nemt for jer selv

Tryksager har ofte stor volumen, og det er vigtigt at tage med i betragtningerne, at det som regel kræver opbevaring og lagerstyring.

Derfor kan det være en god idé at få en lageraftale med, så du altid kan få flere tryksager med kort varsel, og ikke selv skal bruge plads eller sørge for lageropfyldning.


Lad os hjælpe med dine tryksager

Poser, net, klistermærker, kuverter, blokke, pakketape m.m. er eksempler på tryksager, som vi kan hjælpe dig med. For når du sætter jeres navn og logo på et produkt, er det vigtigt, at du kan stå inde for både kvaliteten og udtrykket. Derfor er materialevalg, logoplacering og farver vigtige faktorer at tage stilling til.

Dette og meget andet kan vi hjælpe dig med, så kontakt os med det samme.

Husk, at vi også har en online løsning til dine visitkort.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)