Skip to main content

Undervisningslokaler og auditorrium

Skab det rette læringsmiljø

Forbedring af læringsmiljø bør indtænkes ved indkøb af inventar til undervisningslokaler, men mulighederne er mange og behovene varierende.

Undervisning bliver stadig mere IT-orienteret, men hvordan integreres det bedst muligt i læringsmiljøet. 

Ofte veksles der mellem undervisning og gruppearbejde, men hvordan skabes rammerne til multibrug af undervisningslokalerne.

Der er mange tanker der skal gøre og derfor kan du med fordel tage Mogens Daarbak A/S med på råd når du skal indrette dit nye undervisningslokale eller etablere et auditorium. 

Vi har erfaringen med at træffe de rette valg ud fra dine ønsker og behov. Samtidig har vi fingeren på pulsen hvad angår et møbelmarked i konstant forandring.

Kontant en af vores møbelkonsulenter eller indretningsarkitekter på tlf.: 96 33 33 33 eller udfyld nedenstående formular og lad os kontakte dig.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Møbelkatalog

Mange formål, mange løsninger

Læring sker i mange former og forskellige processer. Derfor kan der være behov for anderledes og fleksible løsninger når du skal indrette dit undervisningslokale.

Måske er behovet rum for kreative processer eller måske for ro til koncentration og fordybelse. Skal der arbejdes med gruppearbejde, individuelt eller begge dele.

Med indretning og møbelvalg kan du sætte de rette rammer uanset om der er et bestemt eller mange forskellige formål med dit undervisningslokale eller auditorium.

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kan være lidt af en prøvelse. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Vi tilbyder meget andet udover undervisningsmøbler

Udover udvalget af møbler og indretning til undervisning finder du i Mogens Daarbak’s møbelsortiment, også et stort udvalg af mange andre møbler i topkvalitet. Her på daarbak.dk eller i en af vores mange butikker tilbyder vi blandt andet et bredt udvalg af garderobe og arkiv samt specialdesignede møbler, og du kan således finde alt du har brug for til din indretning samlet på ét sted. Gå på jagt og find inspiration i vores brede møbeludvalg online og besøg en af vores mange butikker.

 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)