Skip to main content

Tavler

En tavle er i mange situationer et nyttigt redskab ved mødesituationer, til oplysning eller i det daglige arbejdsflow. Men ud over sin praktiske funktion kan tavler også have et dekorativt formål. Så hvorfor ikke forene praktik og æstetik i valget af den rette tavle. Tavler kommer i lige så mange former som der er formål.

Hos Mogens Daarbak A/S har vi både udvalg og overblik til at hjælpe dig til det rette valg af tavle. Med afsæt i dit behov og din indretning, står vi med andre ord klar til at guide dig til det rigtige køb af tavle, om det gælder en whiteboard tavle, en glastavle, skærmtavle eller noget fjerde, så har Mogens Daarbak A/S både kompetencer og udvalg.

Ønsker du at blive kontaktet?
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 33 33 33. Ønsker du at vi kontakter dig vedrørende dine muligheder, ønsker og behov inden for indretning og brug af tavler eller andet, kan du også blot udfylde nedenstående formular. Så kontakter vores møbel- og indretningskonsulenter dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Møbelkatalog

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kan være lidt af en prøvelse. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Meget mere end tavler

Du finder udvalget af vores lækre kontormøbler i topkvalitet her på webshoppen eller i en af vores mange butikker. Vi tilbyder et bredt repertoire af kontorinventar og -indretning, som gør det muligt at finde alt du har brug for samlet ét sted. Gå på jagt og find inspiration i vores brede møbeludvalg, som eksempelvis rummer kantinemøbler, garderobe og akustik med mere.

 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)