Skip to main content

Mødelokaler

Et mødelokale har et helt bestemt formål, nemlig at afholde møder, men mødelokaler kan alligevel tage mange forskellige former, alt afhængig af ønsker og behov.

Er behovet store åbne møder med mange deltagere, små lukkede møder med få personer eller måske en kombination?

Måske er ønsket at virksomhedens værdier i særlig grad kommer til udtryk i indretningen af mødelokalet eller måske skal det være neutralt og tilgængeligt for flere forskellige organisationer?

Uanset ønsker og behov, er Mogens Daarbak A/S den rette medspiller at have med i processen omkring indretning af mødelokaler.

Hos Mogens Daarbak A/S besidder vi kompetencerne til at rådgive dig om indretning af mødefaciliteter og råder ligeledes over et sortiment der på en og samme tid er stort, alsidigt samt ikke mindst kvalitets- og prisbevidst.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 33 33 33. Ønsker du at vi kontakter dig vedrørende dine muligheder, ønsker og behov inden for indretning af mødelokaler eller andet, kan du også blot udfylde nedenstående formular. Så kontakter vores møbel- og indretningskonsulenter dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Møbelkatalog

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kan være lidt af en prøvelse. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Meget mere end mødelokaler

Udvalget af møbler til mødelokalet udgør kun et udsnit af Mogens Daarbak’s møbelsortiment, og du finder derfor et stort udvalg af mange andre møbler af højeste kvalitet her på daarbak.dk eller i en af vores butikker. Vi tilbyder blandt andet et bredt repertoire af kontorinventar og kantinemøbler. Du kan med andre ord finde alt du har brug for til din indretning samlet på ét sted. Find inspiration i vores brede møbeludvalg online og besøg en af vores mange butikker.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)