Skip to main content

Kontorindretning

En kontorindretning sætter rammerne for dagligdagens opgaver og sammenspil mellem mennesker. Kontorindretningen skal bidrage til det gode arbejdsmiljø og de gode resultater. Giver din kontorindretning plads til kreativitet, opfordrer den til vidensdeling, innovation og effektivitet, så den i sidste ende har positiv effekt på bundlinjen?

En kontorindretning skal understøtte virksomhedens interesser og gerne også afspejle de mest centrale værdier. Hos Mogens Daarbak A/S har vi både erfaring, kompetencer og møbeludvalg til at hjælpe dig til en professionel kontorindretning og de rette valg af kontormøbler, så design og æstetik går hånd i hånd med brugssituation og funktionalitet.

Lad os i samarbejde skabe en kontorindretning, der danner rammerne for et sundt arbejdsmiljø og afsæt for en sund bundlinje.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 33 33 33. Ønsker du at vi kontakter dig vedrørende dine muligheder, ønsker og behov inden for indretning af dit kontor eller andet, kan du også blot udfylde nedenstående formular. Så kontakter vores møbel- og indretningskonsulenter dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Møbelkatalog

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kan være lidt af en prøvelse. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Meget mere end kontorindretning

Kontormøbler udgør blot et udsnit af det udvalg du finder i Mogens Daarbak’s møbelsortiment, hvor mange andre møbelkategorier rummer et spændende miks af kvalitetsprodukter. Her på daarbak.dk eller i en af vores butikker tilbyder vi blandt andet et bredt udvalg af loungemøbler samt belysning, og du kan dermed finde alt du har brug for til din indretning samlet på ét sted. Mogens Daarbak A/S.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)