Skip to main content

Kantine indretning

Indretningen skal også være smagfuld

Det er ikke kun maden, som skal smage i en kantine. Indretningen skal også være smagfuld. Kantinen bør være en oase, hvor der hygges, stresses af og lades op alt i mens maden nydes.

Indretning og interiør skal sætte rammerne, der gør dette muligt. Der er i det hele taget mange overvejelser at gøre sig i forbindelse med kantineindretning. 

Hos Mogens Daarbak A/S har vi et professionelt set up bestående af møbelkonsulenter og indretningsarkitekter, som har stor erfaring med netop disse overvejelser. Med kombinationen af stor erfaring og tæt samarbejde med et bredt udvalg af de bedste leverandører sørger Mogens Daarbak A/S for sammenhæng, smarte og praktiske løsninger samt naturligt flow i din kantineindretning. Vi sikrer samtidigt at indretningen af kantinen også stilmæssigt passer til netop din virksomhed.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 33 33 33.

Ønsker du at vi kontakter dig vedrørende dine muligheder, ønsker og behov inden for indretning af kantine eller andet, kan du ogå blot udfylde nedenstående formular. 

Herefter vil en af vores møbel- og indretningskonsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Møbelkatalog

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kan være lidt af en prøvelse. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Meget mere end kantinemøbler

Udvalget af kantinemøbler udgør kun et udsnit af Mogens Daarbak’s møbelsortiment, og du finder derfor et stort udvalg af mange andre møbler i topkvalitet her på daarbak.dk eller i en af vores mange butikker. Vi tilbyder blandt andet et bredt repertoire af kontorinventar og loungemøbler, og du kan således finde alt du har brug for til din indretning samlet på ét sted. Gå på jagt og find inspiration i vores brede møbeludvalg online og besøg en af vores mange butikker.

 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)