Skip to main content

Garderobe og arkiv

Garderobe og arkiv er væsentlige elementer i dagligdagen og er ganske enkelt uundværlige i de fleste indretninger. Alligevel har indretning af garderobe og arkiv typisk ikke det største fokus når et nyt kontor eller lignende skal indrettes. Denne del af indretningen fortjener dog det rette fokus og det kan vi hjælpe med hos Mogens Daabak A/S.

Etablering af garderoben og arkivet har typisk rummelighed og praktik i fokus, men der meget andet at tage med i overvejelserne også. Hos Mogens Daarbak A/S har vi kompetencerne og erfaringen, der sikrer dig en professionel samarbejdspartner i din indretning af arkiv og garderobe, og vi står klar til at give dig en hjælpende hånd.

Bliv kontaktet

Lad dig inspirere her på daarbak.dk og køb nemt og bekvemt online eller lad os kontakte dig vedrørende indretning af din garderobe og dit arkiv. Du skal blot udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: Møbelkatalog

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kan være lidt af en prøvelse. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Vi nøjes ikke med garderobe og arkiv

Hos Mogens Daarbak A/S finder du meget mere end blot garderobe og arkiv indenfor indretning og møbler. Vi har ekspertise indenfor mange møbelkategorier  og vores udvalg rummer et spændende miks af kvalitetsprodukter. Her på daarbak.dk eller i en af vores butikker tilbyder vi blandt andet et bredt udvalg af kontormøbler, tavler eller indretning af mødelokaler. Du kan med andre ord finde alt du har brug for til din indretning samlet på ét sted. Mogens Daarbak A/S.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)