Skip to main content

Belysning

Belysning er altafgørende for indretning af et hvilket som helst rum. Mens lampernes design og placering spiller en stor rolle i rummets helhedsindtryk, så er selve lyset de giver meget afgørende for et rums funktion, udnyttelse og ikke mindst stemning.

Både stemningsbelysning og arbejdsbelysning er derfor af stor betydning på et kontor, i en reception eller noget helt tredje.

Belysningen har med andre ord indflydelse på hvordan resten af et rum fremstår. Det gælder både med hensyn til æstetik og funktionalitet.

Hos Mogens Daarbak A/S har vi gennem samarbejde med nogle af de førende leverandører inden for belysning et stort og alsidigt udvalg.

Dette kombineret med de rette kompetencer og erfaring, er Mogens Daarbak A/S en både kompetent og professionel samarbejdspartner til at guide dig til det rette valg når det gælder belysning i din indretning.

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96 33 33 33. Ønsker du at vi kontakter dig vedrørende dine muligheder, ønsker og behov inden for belysning og indretning eller andet, kan du også blot udfylde nedenstående formular. Så kontakter vores møbel- og indretningskonsulenter dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Møbelkatalog

Vi nøjes ikke med belysning

Hos Mogens Daarbak A/S finder du meget mere end blot belysning indenfor indretning og møbler. Vi har ekspertise indenfor mange møbelkategorier og vores udvalg rummer et spændende miks af kvalitetsprodukter. Her på daarbak.dk eller i en af vores butikker tilbyder vi blandt andet et bredt udvalg af kontormøbler, loungemøbler eller specialdesignede møbler. Du kan med andre ord finde alt du har brug for til din indretning samlet på ét sted. Mogens Daarbak A/S.

Stort og alsidigt udvalg af møbler og indretning

At finde de rigtige møbler, der matcher både stil, pris og funktion, kræver forberedelse og indsigt. Her er Mogens Daarbak A/S en god samarbejdspartner. Med vores store udvalg af kontormøbler og møbler i det hele taget, fra de førende producenter på markedet, gør vi det til en leg at indrette. Vores møbler er for alle, der ønsker billige priser, uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)