Skip to main content

Indretning af Vitus Bering Innovation Park

Udviklingspark med optimerede omgivelser

Vitus Bering Innovation Park (VBIP) er en udviklingspark, hvor du kan leje kontorer og mødelokaler samt benytte en kantineordning – kort sagt få en professionel opstart som virksomhed i innovative omgivelser. VBIP tilbyder også deres lejere workshops, foredrag og meget andet, der understøtter det iværksættergen, som huset bærer præg af. Huset lægger op til at netværke, til at turde skabe og være foran. Det er skabt til innovation og ideer med kant.

Mogens Daarbak A/S har i samarbejde med VBIP optimeret og opgraderet dele af indretningen, og miljøerne understøtter nu den dynamik, som huset bygger på.

God akustik og plads til alle

VBIP bygningen har et stort åbent gangområde, hvor akustikken kan være en udfordring, når der er arrangementer og mange mennesker i huset. Lejerne skal have lyst til og mulighed for at indtage hele huset og tage mødet, telefonsamtalen eller pausen udenfor eget kontor.

Derfor har vi bl.a. indrettet mødeområder med lyddæmpende og afskærmende møbler samt områder til at foretage telefonopkald på gangene.

Amerikansk diner i gangareal

Med amerikansk forbillede har vi indrettet en diner på 5. sal til kaffepauser, møder, anderledes arbejdspladser eller bare generel luft­forandring i arbejdsdagen. Den ellers tomme gang oser nu af atmosfære.

Café 4eren

På 4. sal findes et thekøkken, som er blevet løftet til et mødested. Væk med åbne skraldespande og rod. Ind med møbler der hygger, og lys der skaber stemning. I indretningen er der lagt væk på lette møbler med kant. Som en kæk detalje er knapperne på sofaen polstret med metallic materiale. Lamperne over køkkenbordet og siddegrupperne er med til at skabe stemning og samle mennesker.

Har du også brug for ny indretning eller nye møbler?

Kontakt os via nedenstående formular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til vores møbelafdeling på 96 33 33 33.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)