Skip to main content

Jyske Bank

Mogens Daarbak A/S stod for levering og montering af ca. 100 afdelinger da ”Jyske Forskelle” blev implementeret i 2005. Afdelinger i hele landet blev professionelt udskiftet på 3 måneder. Det gjorde Mogens Daarbak A/S til en betydelig medspiller i en smidig og effektiv indkøring af det nye koncept. 

Mogens Daarbak A/S har i tæt samarbejde med Jyske Bank og vores leverandører udviklet mange specialløsninger til Jyske Banks koncept. Derudover er der eksperimenteret med farvesammensætninger, der passer til det image, afdelingerne skal udstråle, og der er på ingen måde gået på kompromis med funktionen af de enkelte kontormøbler. Helt igennem en inspirerende indretning, der er indbydende for kunden, spændende for iagttageren og nyttig for brugeren.

Jyske Bank A/S udtaler

Jyske Bank A/S og Mogens Daarbak A/S har gennem en længere årrække arbejdet sammen om udvikling af inventarløsninger, der har kunnet understøtte Jyske Bank A/S i at gøre en forskel. I samarbejdet har Mogens Daarbak A/S været en kreativ medspiller og har kunnet byde ind med forslag og ideer - lige fra første tanker til levering og implementering af løsningerne - og har ved egen logistikfunktion og montørkorps kunnet sikre at vi som kunde har kunnet optimere leverancerne. Et varigt samarbejde kan lykkes, når pris og kvalitet hænger sammen - og Mogens Daarbak A/S har vist at de kan levere ydelserne i rette kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Henning Hauge Hansen - afdelingsdirektør, Jyske Bank A/S 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)