Skip to main content

Her har vi indrettet

Ikast-Brande Kommune - Jobboxen

Ikast-Brande Kommune lancerede i 2012 Jobboxen for jobsøgende og virksomheder. Jobboxen har fået til huse i en overdækket tidligere atriumgård med højt til loftet. De fysiske rammer skaber et uformelt og afslappet miljø. Skriveborde er skiftet ud med sofaer, krav er skiftet ud med frivillighed og gamle vaner og måder at gøre tingene på er skiftet ud med fleksibilitet. Målet er at få kommunens ledige hurtigere i arbejde og gøre det lettere for virksomheder at rekruttere den arbejdskraft, de har brug for.

Den daglige brug af Jobboxen

Den daglige brug af Jobboxen er baseret på, at man kan komme ind fra gaden og få en snak med en jobkonsulent, tage et kig på dagens aktuelle job eller får sparring og rådgivning. Man kan også arbejde ved en af arbejdsstationerne eller slå vejen forbi loungeområdet for at læse avisen og blive inspireret i sin jobsøgning. Lokalerne er også tænkt til at kunne danne ramme om workshops og undervisning.

Vil du også have et tilbud på indretning

Så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe 96 33 33 33.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)