Skip to main content

Indretning af Hjørring jobcenter

Det startede som et ønske om flere mødefaciliteter og endte med en ny, moderne og anderledes indretningsløsning.

Hos Hjørring Jobcenter er den traditionelle indretning med faste og afgrænsende rammer fortid. I 2015 blev der, i et samarbejde mellem Hjørring Kommune og Mogens Daarbak A/S, tænkt nye tanker. Hjørring Jobcenter samt det dertilhørende ydelseskontor har som resultat fået et indretningsmæssigt løft, der imødekommer brugeren på anderledes vis.

Tankerne bag den nye indretning har været at skabe et fleksibelt og imødekommende miljø, hvor man mødes i øjenhøjde. På Hjørring Jobcenter er behovene forskellige fra bruger til bruger. Det sætter krav til indretningen, som skal omfavne forskelligheden.

Plads til individet og fællesskabet

I løsningen er der skabt små åbne miljøer integreret i det store modtagelsesområde, mens der også er mulighed for at gå i mere aflukkede rammer i let tilgængelige møderum.

De forskellige muligheder understøtter brugernes forskellige behov og ønsker samt skaber balance mellem åbenhed og diskretion.

Stående skranker samt mødebokse og mødesofaer i det åbne areal understøtter denne oplevelse og sikrer samtidig fleksibilitet i brugen af faciliteterne. Med åbne arme inviterer jobcenterets modtagelse indenfor og møder brugeren i en ligeværdig omfavnelse.

Fleksibelt og tidssvarende

Den fleksible indretning sikrer, at man hurtigt og nemt kan skifte fra små gruppesamtaler til større forsamlinger, eksempelvis i en undervisningssituation. Altsammen i tidssvarende look og med sikker sammenhæng i indretningen, som er kontrastfyldt men rolig.

Har du også brug for et frisk pust i indretningen?

Kontakt vores møbelspecialister via nedenstående formular eller ring til vores møbelafdeling på 96 33 33 33.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)