Skip to main content

Her har vi indrettet

Silkeborg, Det Gl. Rådhus

I byens oprindelige rådhus, en smuk gammel bygning fra 1857, har vi skabt et miljø for kommune, erhvervsliv og borgerne med respekt for husets historie og oprindelige arkitektur. Bygningen på Torvet bruges dagligt af en række virksomheder og foreninger, der arbejder med markedsføring af Silkeborg, bl.a. Turisme Silkeborg, Handel Silkeborg, Erhverv Silkeborg og Riverboat Jazz Festival.

Silkeborg, Det Gl. Rådhus

Huset ånder af gamle cigarer og høje hatte, og med respekt for det der var engang, har vi komponeret en indretning hvor møbler "usynligt" falder ind i stilen fra dengang, borgmesteren gik med kæde. I den gamle byrådssal har vi indrettet et område at mødes i med runde borde og stole i diskret, stilfuldt design og høj kvalitet. I gangen udenfor er der opstillet gavlborde, som smukt understreger linjerne i rummet og fungerer fint som afsætning eller i stående samtale.

Har du også brug for møbler eller ny indretning?

Så kontakt os ved at udfylde nedenstående oplysninger, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til vores møbelafdeling på 96 33 33 33.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)