Skip to main content

Indretning af Herning Bibliotekerne

Da det tidligere Herning Bibliotek skulle flytte i nye omgivelser og omdannes til et informations- og mediehus med større fokus på brugsområder til en bred vifte af borgere, skete det i tæt samarbejde med Mogens Daarbak A/S.

Hensigten var at skabe et hus, som brugerne kunne benytte til både møder, kulturel aktivitet, undervisning og sociale arrangementer.

Moderne og nytænkende
Lokalerne blev oprindeligt benyttet til supermarked med tilhørende slagteri, cafeteria og indkøb i flere etager. 

Tilbage stod de rå lokaler, som skulle danne ramme om det nye mediehus.

Med dette udgangspunkt blev der skabt et moderne og innovativt mediehus med mulighed for møder, undervisning, konferencer, foredrag, teater og meget mere.

Miljø og bæredygtighed
Med egen arkitekt, årevis af erfaring og i tæt dialog med Herning Bibliotek fik Mogens Daarbak A/S skabt et moderne mediehus med en kreativ og nytænkende indretning, fokus på miljø og bæredygtighed, og hvor kundens ønsker alle blev implementeret.

En tryg og professionel proces
Ved hjælp af 3D-præsentationer visualiserede vi flere forskellige løsningsforslag, der alle tilgodeså de behov, krav og ønsker, der var til det nye Herning Bibliotek. På denne måde kunne Mediehus Herning og Mogens Daarbak A/S i samarbejde sikkert nå frem til den helt rigtige løsning.

Resultatet blev et moderne mediehus med den fleksibilitet og innovation, der kræves for at imødekomme de mange pludselige behov, som opstår i hverdagen.

Herning Bibliotekerne udtaler

”Mogens Daarbak A/S blev valgt på baggrund af anbefalinger fra Silkeborg Bibliotek, som havde bedt firmaet give indretningsforslag til nyindretningen af publikumsarealerne på Silkeborg Bibliotek. 

Mogens Daarbak A/S leverede forslag til indretningen af kontormiljøet på det nye hovedbibliotek i Herning Midtby.Vi oplevede en høj grad af lydhørhed hos firmaet og en kreativ tilgang til udfordringerne i indretningen. 

Det endelige indretningsforslag opfylder vores ønsker, og med i tilbuddet er også montering af rummene, så vi kan flytte ind i et færdigt kontormiljø.”

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for indretning?

Du er altid velkommen til at kontakte vores møbelafdeling, hvor vores kompetente møbel- og indretningskonsulenter altid står klar til at hjælpe dig med afsæt i dit udgangspunkt. Udfyld blot nedenstående felter, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 96 33 33 33.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)