Skip to main content

Samarbejdet

Da Arla flyttede i sit nye Domicil i 2010 var Mogens Daarbak hovedleverandør af inventar.

Mogens Daarbak A/S leverede al opbevaring, indretning af fællesområder, møderumsinventar, mobile whiteboards og akustikløsninger til de mange ansatte. Især processerne og en smidig levering var i fokus i dette projekt, således at Arla kunne koncentrere sig om sine forretningsområder - og ikke bruge unødige ressourcer på indretningsprojektet. 

Arla udtaler

I forbindelse med etableringen af de sidste 650 arbejdspladser for Arla på Sønderhøj blev inventarprojektet efter en prækvalifikation med 12 ansøgere i første fase og 6 i anden, sendt i udbud blandt 3 leverandører, heriblandt Mogens Daarbak A/S. Mogens Daarbak A/S blev udvalgt til at levere en stor del af vort nye inventar, herunder samtlige opbevaringsenheder fra Montana, en stor del af møderumsinventaret samt øvrige møbler til fællesarealer, som lounge, mobile whiteboard og akustiske skærmvægge, hvilket har gjort Mogens Daarbak A/S til hovedleverandør på projektet.
Vores oplevelse med Mogens Daarbak A/S ifbm.fremvisningen, forhandlingerne samt den efterfølgende levering har været absolut positive. Som facility manager er det vigtigt, at når først beslutningerne er truffet, så leveres og monteres inventaret som aftalt, så man herefter kan koncentrere sig om de mange andre projekter, der findes i et byggeri af denne størrelse. Og Mogens Daarbak A/S har absolut levet op til de forventninger. Grundet stor systematik, akkuratesse og service, blev ordren udført til stor tilfredshed for Arla. På den baggrund ser jeg absolut muligheder for et fremtidigt samarbejde.


Hardy Kjærgaard - Facility Manager, Arla Foods

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)