Skip to main content
Dine genveje

Logistikløsninger til din virksomhed

Vores Logistikcenter er en selvstændig enhed i koncernen. Logistikcentret råder over 10.000 kvm og er et topmoderne stregkodestyret lager kombineret med et lagerhotel. Vi tilbyder komplette logistikløsninger til kunder over hele landet og skræddersyr professionelle logistikløsninger, der passer til din forretning.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på håndtering af dit varelager? Tryk her for at få tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på 96 33 33 33 for nærmere information.

Lagerhotel

Vi tilbyder bl.a. opbevaring, håndtering, lagerstyring, ordreekspedition og forsendelse. Og på intet tidspunkt skal du være tilstede. Få din egen lagerhotelløsning.

Læs mere om Lagerhotel

Pluk & Pak

Udtrykket ’pluk og pak’ dækker over den faktiske, fysiske proces, hvor produkterne 'plukkes' fra lageret ifølge en bestilling og derefter pakkes til videre levering.

Læs mere om Pluk & Pak

Flytteservice

Hvis din virksomhed har brug for at flytte møbler, kontorinventar og andre ejendele, tilbyder vi professionel flytteservice med stor ekspertise. Vi klarer opgaven hurtigt og sikkert.


Læs mere om Flytteservice

Hvad er Pluk & Pak?

Når en vare ankommer til vores Logistikcenter modtages den via håndscanner, som er online integreret med IT-systemet. Alle varer skal have en stregkode. Varen bliver kontrolleret og tjekket, og hvis alt er i orden, sættes den på lager – klar til ekspedition. Ved pluk scanner man først lokationen, og derefter varen. Vi batchplukker alle vores ordrer. Det vil sige, at 20 ordrer bliver til én, og man kører kun én gang efter samme vare.

Når plukket er færdigt, køres alle varer til pakkebordet, hvor de sorteres ud på de enkelte ordrer og pakkes. Følgeseddel, etiket og fragtbrev udskrives, og alt er klar til levering.

Kontakt os via formularen, mail eller pr. tlf. 96 33 33 33 og få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel løsning på Pluk & Pak.

 


 

Fleksible lagerhotel aftaler

En lagerhotelaftale med Mogens Daarbak A/S kan bl.a. indebære opbevaring, handling, lagerstyring, ordreekspedition, pluk, mærkning og forsendelse, og på intet tidspunkt behøver du at være til stede. Vi har mulighed for langtids- eller dag-til-dag opbevaring, håndtering og videredistribution af de fleste godstyper. Vores medarbejdere har stor erfaring i logistikhåndtering, og vi sikrer dig og din virksomhed en professionel løsning.

 


 

Spar tid med vores Flytteservice

En virksomhed kan indimellem have brug for at flytte møbler, kontorinventar og andre ejendele. En sådan flytteopgave kan være en stor udfordring for din virksomhed. Flyttegods kan bortkomme, blive beskadiget eller andre uforudsete komplikationer kan opstå med det resultat, at både arbejdstid og penge går tabt. Vi har gennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for erhvervsflytning. Vi kan derfor tilbyde din virksomhed professionel flytteservice i samarbejde med professionelle flyttefirmaer.

Vi klarer opgaven sikkert, hurtigt og professionelt, uden at du skal bekymre dig om detaljer eller sætte din økonomi over styr. Vi tilbyder desuden sikker og tryg opbevaring af dit flyttegods på et tempereret og ventileret lager.

Kontakt os via formularen, mail eller pr. tlf. 96 33 33 33 og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste flytteopgave.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)