Skip to main content 
 


 

Derfor skal I have en frugtordning

Slut med triste og kedelige frugtskåle!

Et frisk og lækkert stykke frugt kan give dig en bedre start på arbejdsdagen eller et ekstra skud energi i løbet af eftermiddagen. Med et frugtabonnement er du altid sikret en frugtkurv fyldt med sunde lækkerier til dig og dine kollegaer.

Hvis du er tvivl, om en frugtordning er en god idé på din arbejdsplads, anbefaler vi, at I prøver vores introtilbud. Ellers har du muligheden for at vælge blandt flere forskellige frugtkurve og –kasser.

Se hvilke frugtkurve og kasser du kan vælge i brochuren herunder.

Prøv vores introtilbud

Bestil introtilbuddet med de tre første frugtkasser med 50 stk. frisk frugt til kun kr. 99 pr. kasse. Du bestemmer selv, om frugten skal leveres mandag og/eller onsdag.

Introprisen er gældende for de første tre frugtkasser og kan kun bestilles, hvis der ikke tidligere er bestilt til firmaet. 

Efter introtilbuddet fortsætter dit frugtabonnement, medmindre du vælger at opsige abonnementet. I så fald skal du give os skriftlig besked på ks-info@daarbak.dk.

Når du køber frugt hos os

Vi laver en abonnementsaftale, så du får leveret frisk frugt løbende. Du kan opsige denne aftale skriftligt med en måneds varsel. Dette gælder dog ikke introtilbuddet, som kan opsiges løbende.

Priserne er inkl. fragt, ekskl. moms og miljøtillæg. Der tages forbehold for udsolgte varer, og ved forgæves kørsel påregnes en faktura herfor.

Abonnement på firmafrugt faktureres med gældende betalingsbetingelser. For yderligere informationer om frugtordning kontakt kundeservice på mail eller pr. tlf. 96 33 33 97.Vælg mellem mange forskellige frugtkurve og -kasser

Basiskurv

Med basiskurven kan du nyde alle de velkendte klassikere på arbejdspladsen som banan, æble og pære. Dette er kombineret med et udvalg af sæsonens frugter, så du kan mærke årstiderne skifte med fx friske blommer om sommeren og søde appelsiner om vinteren.

Kurv med én slags frugt

Er det altid appelsinerne, der ryger først? Så har du mulighed for at supplere jeres abonnement med en kurv med 25 stk. af jeres yndlingsfrugt. En af fordelene ved kun at have én slags frugt i kurven er, at frugterne ikke modner hinanden og derfor holder længere. Du kan vælge mellem kurve med almindelig eller økologisk frugt.

Luksuskurv

Luksuskurven er for dig, som ønsker en overdådig og uimodståelig variation af alverdens frugter, bær, ærter, nødder og tørfrugter. Her bliver der virkelig kræset for frugtelskeren, og du oplever sjældent det samme indhold to uger i træk. Kort sagt, en frugtoplevelse ud over det sædvanlige!

Kasse med blandet frugt

Denne praktiske kasse er fyldt med forskellige klassiske frugter så som æbler, pærer og bananer kombineret med forskellige sæsonfrugter samt lejlighedsvist friske danske snackgulerødder i medium og large kasserne og tørret frugt og nøddemix i XL kassen. Der er mulighed for at tilvælge ekstra bananer i kasserne.

Økologisk Kurv

I den økologiske kurv er smag og kvalitet helt i top og helt naturlig, så du kan nyde din frugt med god samvittighed. Kurven indeholder primært klassiske frugter så som æbler og bananer, men byder også på forskellige eksotiske overraskelser, når årstiden tillader det.

Kasse med blandet økologisk frugt

Trækasse med lækre økologiske frugter, som er dyrket helt på naturens præmisser. Smagen og kvaliteten er helt i top, og vi sørger for at skabe så stor variation blandt frugterne, som årstiden tillader. Økologi er både sundt og godt for miljøet, mens det samtidig viser, at jeres virksomhed tør tage stilling til et vigtigt emne. Skal jeg vælge en kurv eller en kasse?

Kurve er til dig, som gerne vil have flot arrangeret frugt, der er klar til at stille direkte på bordet. Du slipper for emballage, der skal håndteres, og sætter bare den tomme frugtkurv tilbage, hvor den blev afleveret. Så forsvinder den af sig selv og bliver udskiftet med en ny kurv fyldt af frisk frugt ved næste levering.

Kasser er til dig, der fx skal fordele frugten ud flere steder i virksomheden eller selv har opbevaring til frugten. Du bestemmer helt selv, hvad du vil gøre med den tomme kasse, men vi opfordrer til at genanvende den til opbevaring af andre ting eller aflevere den til genbrug sammen med resten af jeres papaffald.

Frugten udvælges med omhu

Før frugten lander i hænderne på dig, har vi gjort vores forarbejde. Hver uge udvælger dygtige indkøbere årstidens bedste frugter og sammensætter dem med fokus på smagsvariation og farvekombinationer, så din frugtkurv bliver en fest for alle sanserne. Med andre ord, så ved vi fx, at nektariner smager bedst fra uge 20 til uge 35, og at den bedste appelsinsort er Navels.

Kun det bedste er godt nok

Nogle frugter modnes ved varme, mens andre frugter har brug for kulde for at danne smag og farve. Derfor har frugter forskellige sæsoner, og derfor smager fx appelsiner bedre om vinteren. Vi foretrækker altid de europæiske frugtsæsoner, fordi frugterne har kortere transporttid og derfor får lov til at hænge længere på træerne og blive rigtig modne og lækre.

Skarp kvalitetskontrol

Alt frugt bliver gennemgået i kvalitetskontrollen, hvor vi ser grundigt på frugtens overordnede tilstand. Her fokuserer vi primært på frugtens udseende, smag, størrelse og emballage. Frugt, som ikke lever op til vores kvalitetskrav, bliver frasorteret, mens resten klargøres til levering om formiddagen på mandage og/eller onsdage – så du altid har din frugt til tiden.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)