Skip to main content

Kantine | Kaffe, frugt og cateringartikler

Man bør aldrig undervurdere værdien af god catering. Hvad end der skal dækkes op til et vigtigt møde, til firmafesten eller dine medarbejdere måske fortjener lidt ekstra luksus for at gå weekenden godt i møde fredag eftermiddag, så har vi den helt rigtige løsning for dig. Gå på opdagelse i vores store sortiment og gør hverdagen lidt mere festlig og arrangementerne lidt mere imponerende.

Kaffe og kaffeautomater

Kildevand

Frugtordning

Lækkerier

 
 

Hvad køber andre? 

 
 

Engangsservice

Fødevareemballage

Service til ethvert formål

Med vores brede sortiment inden for borddækning sørger vi for, at der er noget til enhver lejlighed. Hvad enten du skal holde fødselsdag, firmafest, forretningsmøde eller andre former for arrangementer, finder du alt, du skal bruge, her på siden. Ønsker du at gøre oprydningen nem og hurtig, kan det være en fordel med engangsservice. Her kan du vælge mellem alt fra tallerkener, bestik og sugerør til de helt rigtige drinksglas til en sherry eller Long Island. Er du ude i en mere permanent løsning til alle fremtidige arrangementer, fører vi også et stort udvalg af service i glas, stål og porcelæn, der kan bruges igen og igen.

Borddækning der gør en forskel

Ønsker du at gøre mere ud af din borddækning end blot matchende bestik og tallerkener? Og vil du imponere dine kollegaer med et flot dækket bord? Så er du kommet til den rette! Med vores store udvalg af bordduge og servietter i mange forskellige farver, mønstre og materialer er du sikker på at finde det, du søger til den perfekte borddækning. Vil du skabe ekstra stemning og hygge omkring bordet, tilbyder vi også et bredt sortiment af stearinlys lige fra de klassiske fyrfads-, blok- og kronelys til de mere moderne batteridrevne stearinlys med LED.

Forsød din hverdag med snacks og drikkevarer

Skal du forkæle dig selv, dine kollegaer eller holde et arrangement? Så kan du her på siden vælge mellem et stort udvalg af alt, hvad hjertet begærer. Vi forhandler lækkerier såsom bolcher, chokolade, småkager og diverse konfekturer til den søde tand samt vand, juice, kakao, spiritus etc. for ekstra forfriskninger i løbet af dagen. Vi forhandler produkter af kendte mærker såsom chokolade fra Anthon Berg, Marabou og Twist, te fra Lipton og Pickwick og kakao fra BKI og Douwe Egberts.

Et æble om dagen

Et frisk og lækkert stykke frugt kan give fornyet energi i løbet af en lang arbejdsdag og er sundt for både dig og dine kollegaer. For som den gamle talemåde lyder: ”Et æble om dagen holder doktoren for døren”. Er du dog ikke til æbler, kan du frit vælge fra vores store udvalg af frugt og med vores frugtordning få leveret lige netop den slags, du og dine kollegaer bedst kan lide.

Sørg for lækker catering

Så holder dine medarbejdere i ekstra mange år.  Enkelt og miljøvenligt helt uden ekstra opvask. Mange af vores engangsartikler er komposterbare og skånsomme over for miljøet. Du kan derfor dække op med god samvittighed. Som en ekstra bonus sparer du opvasken og yder hermed endnu mere omtanke for den verden, vi lever i, hvilket uden tvivl vil komme dig selv og dine medarbejdere til gavn både nu og i fremtiden.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)