Skip to main content
Dine genveje

Respekt for verden omkring os

Vi tager vores ansvar alvorligt. Ikke kun fordi det er det rigtige at gøre, men fordi det er god forretning. Derfor opfordrer vi også vores kunder til at undersøge, hvor og hvordan de kan optimere, effektivisere og skabe mere bæredygtige processer. Det giver værdi for både virksomheden og resten af verden.

Hvad betyder social ansvarlighed for os? Det betyder, at vi ikke er ligeglade. Det betyder, at vi er kritiske og stiller krav til både vores leverandører, kunder og ikke mindst os selv. Det er vores ansvar at bidrage, hvor vi kan. Vi er absolut ikke perfekte, men vi stopper aldrig med at stræbe efter at blive bedre. Vi arbejder målrettet med vores sociale ansvarlighed og har fokus på 4 hovedområder, som er under konstant udvikling.

 

1. Vi tager hensyn til miljøet

 • Vores sortiment skal være så bæredygtigt som muligt, og bæredygtige produkter skal markeres tydeligt, så det er nemt for vores kunder at finde miljøvenlige alternativer.

 • Vores CO2-aftryk holdes nede ved brug af partikelfiltre på alle biler, omhyggelig ruteplanlægning og interval­leveringer.

 • Vi genbruger papkasser, når vi sender varer ud, og vi sørger for ordentlig bortskaffelse af gamle produkter og affald – både internt, men også ude hos kunder.

 • Vi opfordrer vores kunder til at returnere brugte tonere. De brugte tonere bliver sorteret og håndteret på en miljømæssig forsvarlig måde og så vidt muligt genbrugt. Du kan enten indlevere dine brugte tonere i en af vores butikker eller bestille afhentning af dem via tonergenbrug.dk.
 

2. Vi udvikler mennesker

 • Ledere og medarbejdere i virksomheden skal løbende kompetenceudvikles. I år får 80% af medarbejderne en uddannelse i service samt en personlig DISC-profil.

 • Hvert andet år oprettes et nyt talenthold, som sammen udarbejder et tværfagligt projekt med udgangspunkt i en specifik udfordring i virksomheden. Talenterne får personlig sparring og uddannelse sideløbende, så deres individuelle kompetencer udvikles.

 • Vi har stor fokus på sundhed og tilbyder f.eks. i år et sundhedstjek til alle medarbejdere samt en individuel gennemgang af arbejdspladsen for bedre ergonomi.

 • Vores værdier gennemsyrer virksomhedskulturen, og vi tager alle ansvar for at skabe et godt arbejdsmiljø med respekt, sammenhold og positivitet.

3. Vi sikrer kvalitet i vores processer

 • Alle vores processer er dokumenterede og bliver løbende testet, så vi sikrer et højt niveau på tværs af organisationen.

 • Vi måler konstant på vigtige faktorer såsom leverings­sikkerhed, lagerbeholdning og lagerfejl for at sikre en optimal og pålidelig leveringsproces.  

 • Vi arbejder med Lean i optimeringen af vores processer og har en fast konsulent ansat, som udelukkende fokuserer på at gøre os bedre, hurtigere og dygtigere.

4. Vi støtter lokalt

 • Vi støtter mere end 30 sportsklubber, kultur­institutioner og velgørende formål i hele Danmark. Det er vigtigt for os at engagere os i de lokalsamfund, som vores 7 forskellige afdelinger ligger i.

 • Ofte har vi også fornøjelsen af at støtte spændende projekter og gode formål ved at bidrage med produkter, såsom gavepapir til julegaverne hos EventyrJul eller udlån af møbler til konferencer og events.

  Se mere om sponsorater her

 

ISO Certificeringer

Vi er ISO-certificerede inden for både kvalitet (ISO 9001) siden 1998 og miljø (ISO 14001) siden 2011. Det betyder, at vi lever op til internationale standarder, har en langsigtet strategi og har implementeret konkrete systemer i vores virksomhed, som sikrer, at vi overholder kravene om kvalitet og miljø. Det er vi meget stolte af!

 

Miljømærkning

Vi har gjort det nemmere for dig at købe miljørigtige produkter. Produkterne på vores webshop er tydeligt mærket med de aktuelle miljømærker, som det enkelte produkt måtte have. 

Hvis du vil vide lidt mere om de enkelte miljømærker, kan du finde en vejledning her. 

Når vi fastlægger vores sortiment, lægger vi vægt på, at produkterne i størst muligt omfang kommer fra producenter, der har indført miljøledelsessystemer som f.eks. EMAS og ISO 14001. Det er vigtigt for os, at vores leverandører udviser miljøhensyn og social ansvarlighed. Vi kigger bl.a. på, hvordan vores leverandører forholder sig til: 

 • Anvendelse af miljørigtige materialer og indholdsstoffer i produkterne
 • Gode arbejdsvilkår og hensyn til nærmiljøet
 • Produktionsprocesser der passer på naturen
 • Transport og fragt der tager hensyn til CO2 udledning
 • Genbrug og genanvendelse
 

 

FSC certificerede produkter

Mogens Daarbak A/S har en FSC varemærkelicens, så det er nemmere for dig at finde og købe FSC certificerede produkter. Forest Stewardship Council® (FSC®) er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. FSC udvikler standarder baseret på anerkendte principper for ansvarligt skovbrug, der støttes af miljømæssige, sociale og økonomiske interessenter. Kig efter vores FSC-certificerede produkter. Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk.

 

Saml dine leverancer og skån miljøet

Med over 136.000 ordrer om året, der skal leveres til vores kunder, har det naturligvis en miljømæssig betydning, hvordan vi organiserer logistikken. Kan vi spare en kørsel, er vi med til at udlede mindre CO2. Ruterne planlægges omhyggeligt, og alle biler bruger partikelfilter. Derudover samarbejder vi med vores kunder om at reducere CO2 udslippet ved at arbejde med intervallevering og samlede leveringer.

En lille ting som én fast leveringsdag om ugen eller måneden frem for flere små leveringer gør en stor forskel. Du minimerer CO2-udledningen fra transporten af dine varer, sparer på fragtomkostningerne og bruger mindre tid på at modtage og pakke dine varer ud. Så der er masser af fordele – også for dig.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)