Skip to main content

Nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i indbakken

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig ugentligt nyheder, inspiration og gode tilbud. Vi gør vores bedste for, at du oplever et spændende og aktuelt nyhedsbrev med gode ideer og attraktive tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev

Medlemsbetingelser

Når du siger ja tak til nyhedsbrevet fra Mogens Daarbak A/S, accepterer du, at vi hver uge sender dig information omkring bl.a. tilbud, konkurrencer, events, trends og tips. Vores nyhedsbreve afspejler vores ambition om at være mere end bare en kontorforsyning, og derfor sigter vi altid efter at skabe indhold, der både er seriøst og relevant, men også spændende og sjovt.

Nyhedsbrevet er elektronisk baseret, og du får derfor al information på den e-mailadresse, du har tilmeldt.

Dataindsamling

Som modtager af nyhedsbrevet fra Mogens Daarbak A/S giver du samtykke til, at vi registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Vi beskytter dine oplysninger og giver dem ikke videre til en tredjepart. Oplysningerne anvendes udelukkende til internt brug og gør det muligt for os at lave endnu bedre nyhedsbreve i fremtiden.

Afmelding

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, og alle de oplysninger, du har givet os, vil blive slettet. Du kan både afmelde dig på vores hjemmeside, men får også muligheden for at afmelde dig i hvert enkelt nyhedsbrev, som vi sender til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet lige her.

Indsigtsret

Du har altid ret til at få at vide hvilke oplysninger om dig, vi har registreret på vores servere. Vores behandling af dine oplysninger samt dine indsigtsrettigheder i forbindelse med disse følger loven om behandling af personoplysninger.'

Klage

Jeg er inden min accept blevet gjort opmærksom på, at jeg har mulighed for at klage over Virksomhedens behandling af mine oplysninger. Klage skal i sådan en situation indgives til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mogens Daarbak A/S
Gugvej 120
9210 Aalborg SØ
ks-info@daarbak.dk
Tlf. 96 33 33 33

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)