• Stoleunderlag Matting Premium med Pigge 90x120cm Klar
  • Stoleunderlag Matting Premium med Pigge 90x120cm Klar
  • Stoleunderlag Matting Premium med Pigge 90x120cm Klar
  • Stoleunderlag Matting Premium med Pigge 90x120cm Klar

Stoleunderlag Matting Premium med Pigge 90x120cm Klar

Varenr.
42482
Katalognr.
103587

MattingGennemsigtigt stoleunderlag med pigge. Tiltænkt brug på gulvtæpper og bløde gulve, da piggene sikrer, at underlaget står fast. Overfladen er glat og gør det muligt at benytte eventuelle hjul på kontorstolen. Premium modellen her er i kraftig vinylplast og med en faset kant. Anbefales til specielt udsatte gulve og til tykke gulvtæpper. Det anbefales at måle efter, så piggenes længde ikke overgår længden på gulvtæppets luve. Stoleunderlaget følger EU's REACH direktiver og indeholder ingen kemikalier der skader helbred eller miljø. 90x120cm Premium.

Læs mere

Antal

Pr. stk.

Spar

639,84 kr.
På lager
Forventet levering 29.10.21

Beskrivelse

Gennemsigtigt stoleunderlag med pigge. Tiltænkt brug på gulvtæpper og bløde gulve, da piggene sikrer, at underlaget står fast. Overfladen er glat og gør det muligt at benytte eventuelle hjul på kontorstolen. Premium modellen her er i kraftig vinylplast og med en faset kant. Anbefales til specielt udsatte gulve og til tykke gulvtæpper. Det anbefales at måle efter, så piggenes længde ikke overgår længden på gulvtæppets luve. Stoleunderlaget følger EU's REACH direktiver og indeholder ingen kemikalier der skader helbred eller miljø. 90x120cm Premium.

Et Matting stoleunderlag beskytter effektivt gulv eller tæppe mod slitage og tilsmudsning. Du får desuden en bedre komfort, da kontorstolen ruller nemt og behageligt. Stoleunderlaget er med pigge, som måler 4 mm i piglængde. Stoleunderlaget passer således til gulvtæpper og bløde gulve, eftersom piggene går ned i underlaget og holder stoleunderlaget fast.

Det er vigtigt ved valg af størrelse på underlaget, at man lægger lidt ekstra til, så stolen ikke ruller ud over kanten. Ligeledes er det vigtigt, at kontrollere piggenes længde, så de ikke er længere en luven på tæppet.

Standard og Premium Stoleunderlag fra Matting er fremstillet af transparent, miljøvenlig, giftfri og genanvendt PET-plast og indeholder op til 60 styk (0,5 liter) genanvendte plastflasker.

OBS: Stoleunderlag med pigge er ikke velegnede til tætvævede gulvtæpper. Vælg i stedet et underlag uden pigge, hvis det skal bruges på et tætvævet gulvtæppe.

Specifikationer

Mærke
Matting
Farve
Klar
Model
Premium
Type
Med pigge
Højde
2,1 mm
Bredde
120 cm
Længde
90 cm
Indhold pr. salgsenhed
1
Materiale
Genbrugeligt vinylplast
GTIN
7392489617095
Producentens Varenummer
617090
Leverandør Varenummer
1435545