• Ståstøttestol Varier Furniture Move Small Grånuanceret
  • Ståstøttestol Varier Furniture Move Small Grånuanceret
  • Ståstøttestol Varier Furniture Move Small Grånuanceret
  • Ståstøttestol Varier Furniture Move Small Grånuanceret

Ståstøttestol Varier Furniture Move Small Grånuanceret

Varenr.
117250

Varier FurnitureMove Small er identisk med den almindelige Move-stol fra Variable. Den eneste forskel er størrelsen på sædet, der er mindre. Move er en klassiker. Det blev designet i 80'erne af norske designer Per Øie, og er sidenhen blevet implementeret på adskillige arbejdspladser som en del af hverdagen. Den har et særskilt design, som ikke kun er genkendeligt, men også funktionelt. Den giver dig støtte, samtidig med at du konstant er i bevægelse. Move er en ideel arbejdsstol og supplerer ethvert højdejusterbart skrivebord.

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

2.955,00 kr.

Forventet levering 31.03.20

Beskrivelse

Move Small er identisk med den almindelige Move-stol fra Variable. Den eneste forskel er størrelsen på sædet, der er mindre. Move er en klassiker. Det blev designet i 80'erne af norske designer Per Øie, og er sidenhen blevet implementeret på adskillige arbejdspladser som en del af hverdagen. Den har et særskilt design, som ikke kun er genkendeligt, men også funktionelt. Den giver dig støtte, samtidig med at du konstant er i bevægelse. Move er en ideel arbejdsstol og supplerer ethvert højdejusterbart skrivebord.

Vores kroppe er lavet til at bevæge sig. Move følger med alle de bevægelser, som du foretager. Stolen styrker dine kerne- og rygmuskler og hjælper dig med at opretholde en naturlig opretstående stilling.

• Medium sort m. gas.
• Sort base på Ø:40 cm.

Levering + 1,5 uge ved non std. Farver.

Specifikationer

Mærke
Varier Furniture
Producentens Varenummer
265105
Antal pr. pakke
1
Farve
Grå
Materiale
Polstring/træ/metal
Stoffarve
Revival 834/ Grøn-brun
Model
Move Small
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
56-82 cm
Sædedybde
Ø:36 cm
Armlæn
Nej
Type
Uden armlæn
Diameter
36 cm