Skip to main content

Stand Up Mikomax Dob. Skab Hvid

Stand Up Mikomax Dob. Skab Hvid
  • Stand Up Mikomax Dob. Skab Hvid
  • Stand Up Mikomax Dob. Skab Hvid
Stand Up Mikomax Dob. Skab Hvid
Varenr.: 67669
Lagerstatus: På lager
Dobbelt skabsmodul til Mikomax Stand Up systemet. To skuffer i bunden samt en stor rullelåge (jalousilåge) med hylder bagved. Skabsmodulet kan enten stå alene for enden af bordet eller som opdeling imellem flere borde i sammenhæng. Se billeder for inspiration. Stand Up systemet fra Mikomax er nyeste skud på satammen indenfor hæve/sænke borde. Denne gang er det mekaniske/hydraliske 100% UDEN strøm. Dvs. at man ikke længere skal vente på at bordet langsomt hæver eller sænker - men at man med et let tryk, kan hæve eller sænke bordplanen hurtigt, effektivt og til den rette højde man ønsker. Der findes masser af kombinationer af Mikomax Stand Up systemet, så du nemt kan tilpasse farver og muligheder lige efter dit ønske.
kr. 5.661,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Mikomax
Farve Hvid
Model STA-SZ-002
Type Skab til Stand Up
Lev. varenummer STA-SZ-002

Udvidet beskrivelse

Dette skabsmodul (67669) er lavet i standard hvid farve således det matcher Stand Up systemet 100%. Dobbelt skabsløsning med jalousilåger.

Flere og flere medarbejdere klager over fysisk ubehag i deres arbejde på kontoret. Selv den bedste kontorstol på markedet, vil ikke kunne løse hele problemet alene, hvis vi som de fleste sidder ved skrivebordet i mere end 6 timer om dagen.
Idag er der mange kendte og anerkendte virksomheder som tager sig af sundhed og trivsel for deres ansatte. De ved hvordan fysisk aktivitet er vigtig, såvel på arbejdspladsen som privat. Stand Up system hjælper virksomheder til at gennemføre denne værdi effektivt.
Se evt. videoen som viser og beskriver mulighederne og fordelene ved Mikomax hæve/sænkebordene.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)