Skip to main content

Sikkerhedssko Mascot Flex Str. 41 Sort/Rød

Varenr.: 118204
Lagerstatus: 4-9 dage
Footwear Flex fra Mascot er lavet af materialer med lav vægt, så den samlede vægt er en af de laveste på markedet. Samtidig er bøjeligheden ved forfoden i en klasse for sig. Sig farvel til tunge, stive arbejdssko, der giver ømhed i fødder og ryg.

De nye sikkerhedssko gør det muligt at være effektiv i mange timer uden at få ømme fødder. Det skyldes blandt andet skoenes lave vægt, som er tilvejebragt ved fx at fravælge metal til dele inden i skoen. Tåkappen er af komposit og sømværnet er af et specialtekstil. Når skoene er metalfri indeni, så undgår du også at blive udsat for ekstra kulde- eller varmepåvirkning udefra. Komposit og tekstil er ikke kulde- og varmeledende, som metal er.kr. 799,95
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Mascot
Farve Sort
Format Str. 41
Model Mascot S3, SRC, ESD
Lev. varenummer 1000008650

Udvidet beskrivelse

Sikkerhedssko med snørebånd og indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod. Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden og skoen er derfor velegnet til knælende arbejde. Tåkappen er af komposit og dermed helt fri for metal. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser. Skoen er stabiliseret med det MASCOT-patenterede multifunktionsgelenk, der gør fodtøjet velegnet selv på ujævne underlag eller ved arbejde på stiger. Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU. Indersålen er udtagelig, slidstærk og ergonomisk. Sålen er olie- og benzinresistent.

• Rød/Sort.
• Produceret i nylon og imiteret ruskind.
• S3, SRC, ESD, med snørrebånd, stigegreb og uden metal.

Har vi ikke den sikkerhedssko du leder efter? Kontakt os og vi hjælper dig i din søgen!

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Video

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)