Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.

Tryksager med dit logo

Vi er eksperter inden for alle typer af print og tryk. Så uanset, om du skal bruge bannere, flag, labels, folier, skilte, roll-ups og messeudstyr, eller tryksager som f.eks. visitkort, flyers, foldere, hæfter, kataloger, brevpapir, kuverter eller plakater, så er vi klar til at hjælpe.

Mogens Daarbak

Det er produkter, som de fleste virksomheder bruger i den daglige drift, og derfor er det en gylden mulighed for at skabe skarp profilering af jeres virksomhed.

Skab en designlinje for hele virksomheden

Tryksager kan virke som små detaljer, men de fortæller meget om din virksomhed.

Når der er sammenhæng mellem fx visitkortet, notesbogen, tilbudsmappen og fakturaen, skaber det genkendelighed og et indtryk af diskret professionalisme både internt og eksternt i virksomheden.

Kontakt os
Mogens Daarbak

Vær tro mod jeres værdier

Det er vigtigt at undersøge, om tryksagerne kan tilpasses virksomheden endnu bedre.

Tager I specielle hensyn til miljøet i jeres virksomhed, kan tryksager produceret i bæredygtige materialer være med til at understrege grundlæggende værdier.

Mogens Daarbak

Gør det nemt for jer selv

Tryksager har ofte stor volumen, og det er vigtigt at tage med i betragtningerne, at det som regel kræver opbevaring og lagerstyring.

Derfor kan det være en god idé at få en lageraftale med, så du altid kan få flere tryksager med kort varsel, og ikke selv skal bruge plads eller sørge for lageropfyldning.

Mogens Daarbak

Vil du vide mere?

Poser, net, klistermærker, kuverter, blokke, pakketape m.m. er eksempler på tryksager, som vi kan hjælpe dig med. For når du sætter jeres navn og logo på et produkt, er det vigtigt, at du kan stå inde for både kvaliteten og udtrykket. Derfor er materialevalg, logoplacering og farver vigtige faktorer at tage stilling til.

Dette og meget andet kan vi hjælpe dig med, så kontakt os med det samme.

Kontakt os
Mogens Daarbak