Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.

Gaven der passer til alle

Få en gaveshop, der matcher jeres behov og budget. Vores gaveeksperter skræddersyr et sortiment, der indeholder alt til enhver type af medarbejder. Vi gør os hvert år umage med, at der skal være noget for alle. Vælg mellem syv forskellige priskategorier, alle med masser af valgmuligheder.

Ønsker du en unik gaveshop, der er skræddersyet præcist til dine kollegaer, så udfyld formularen længere ned eller kontakt vores specialister på [email protected]

Mogens Daarbak

Deadline for gaveshops er 11. november 2021. Men fortvivl ikke, vi hjælper med julegaver til små og store virksomheder helt frem til 21. december!
Kontakt os på [email protected] eller udfyld formularen herunder.

 
 

Skal vi hjælpe dig med firmajulegaverne?

 

Vil du prøve julegaveshoppen?

Tryk på den priskategori herunder, du er interesseret i at opleve, og log in med det testlogin der står under hvert link. På den måde kan du se hver julegaveshop, som dine medarbejdere også vil se den. Du får selvfølgelig en personlig shop til din virksomhed, hvor dine medarbejdere kan logge ind og selv vælge deres gave. Det bliver ikke mere simpelt!

Prøv gaveshoppen
Mogens Daarbak

Gaveshop_grafik_2021_1400px.png

Julegaver2021_leverandorlogoer_1400px.jpg

Få hjælp og vejledning

Vi kan hjælpe jer, uanset om I ønsker en valgshop i en af vores syv kategorier, eller om I ønsker at håndplukke gaverne til jeres medarbejdere. Husk også gaverne til dine kunder og værdsatte samarbejdspartnere.

Spørg vores julegaveeksperter om hjælp. Vi er klar med vejledning, så du får den løsning, der passer perfekt til din virksomhed og dit budget.

Kontakt os
Mogens Daarbak