Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.

Firmagaver

Firmagaver er en tilbagevendende udfordring for mange virksomheder. At leve op til eller overgå forventningerne kræver kreativitet, og det er tidskrævende, hvis du gentagne gange skal nytænke julegaver, receptionsgaver og gaver til andre anledninger og sæsoner.

Mogens Daarbak

Den gode gave

Nogle virksomheder vil gerne give den samme firmagave til alle, og det kan have sine fordele. En velvalgt gave kan være et godt samtaleemne og give en følelse af samhørighed.

Det er dog vigtigt, at den er valgt med udgangspunkt i aldersfordeling, interesser, tidligere års erfaring og eventuelle retningslinjer i virksomheden.

Den tilpassede gave

Med en online gaveshop kan alle gå ind og vælge præcis den gave, de gerne vil have, fra et håndplukket udvalg af gaver.

Hver medarbejder får et login, som de bruger til at vælge gaven, og vi sørger for, at gaverne bliver leveret, så de er nemme at uddele.

Mogens Daarbak

Den helt unikke gave

Firmagaver kan også designes fra bunden, så de er helt unikke. Det giver dig mulighed for at være en del af hele processen lige fra design til produktion til uddeling af gaverne.

Det er dog vigtigt at have helt styr på processen og være i god tid, især hvis gaverne skal produceres i udlandet. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Mogens Daarbak

Vil du vide mere?

Der er mange ting at tage højde for, når den rigtige firmagave skal vælges. Så du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken eller hvilke gaver du skal vælge. Hvis du allerede ved, hvad du vil have – kontakter du os selvfølgelig også bare med det samme.

Vi glæder os til at være din kommende samarbejdspartner på firmagaver.

Kontakt os
Mogens Daarbak