Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.

Planter på væggene

Lad planterne hænge på væggen og opnå fordele i form af bl.a. forbedret akustik i lokalet og optimal gulvplads. Samtidig lettes rengøringen af rummet væsentligt.

Planter på væggen har stor dekorativ værdi og giver rummet nyt liv. Opbyg fx en plantevæg og oplev, hvordan rummet skifter helt karakter med den frodighed og natur, der pludselig bliver en stor del af rummet.

Vi har også vægløsninger, der er enklere og mere diskrete. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere
Plantevæg i fitnesscenter

LiveDivider_1_800x800.jpg

LivePanel_1_800x800.jpg

Vaegplanter_Livepicture_800x800.jpg

LivePicture_1_800x800.jpg

 
 

Modulsystem til en unik løsning

De stilrene plantekummer til væggen er en del af et modulbaseret system, der kan kombineres på kryds og tværs, til enkle løsninger eller mere legesyge og vilde unikke vægge. Elementerne fås i flere farver og størrelser og kan også sættes sammen med lamper og spejle i samme serie.

Alle modulerne bliver fremstillet i Danmark i et naturmateriale og på en fabrik, der primært anvender vedvarende energi som vind- og solenergi.

Kontakt os og hør mere
Mogens Daarbak
Vægmoduler med planter
Vægmodul biomateriale
Vægmoduler med planter
Vægmodul lampe
Vægmoduler med planter
Vægmoduler med planter

Vertiplants_stort miljoe_1400x800.jpg

 
 

Multivorm_wall_round_800x800.jpg

Multivorm_wall_square_800x800.jpg

 
 

Mød vores specialister

Vores dygtige grønne team er klar med rådgivning og gode råd til det helt rigtige plantesetup i din virksomhed. Få et individuelt tilbud på køb eller leje af grønne løsninger.

Få rådgivning
Planteservice gartner