Raw Solution

Raw Solution er en serie af rumdelere og ophæng udviklet i samarbejde mellem Mogens Daarbak A/S og Jesper Dam. Stilen er rå og industriel, og serien består af forskellige moduler, der kan kombineres med tilbehør, lys og planter efter smag og behov. Passer både på arbejdspladsen, i restauranten og i hjemmet.

Materialerne er jern, messing og træ, og designet er enkelt og minimalistisk, ideelt til kombination med lys og grønne planter. I Raw Solution serien fås både rumdelere og ophængsmoduler.

Køb online her
Mogens Daarbak

Raw Solution_MDAshowroom_800x800.jpg

Raw Solution_MDAshowroom2_800x800.jpg

 
 

Skillevæg i newyorkerstil

Rumdeler der med sine vandrette flader, gør det muligt at tilføje bl.a. plantekasser, hylder og lys. Dekorer på en ny måde – monter èn eller flere efter hinanden, og skab dit eget design til loungen, caféen, kontoret, eller det private hjem. Rå materialer og industrielt design.

O1 er en svævende model, der monteres med wirer i loftet, som gør det muligt, at føre en let belysning hen over gulvet.

L-serien til vægmontering gør enhver væg levende. Den udvendige ramme og lodrette profiler gør det muligt at tilføre en skarp linje af lys, der får elementet til at "svæve" på væggen.

Køb online her
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak

Ophængsmodul

Ophængsmodulerne fra Raw Solution skaber en hyggelig atmosfære over ethvert bord, hvad end det er i hjemmet, kantinen eller restauranten. Ophængene er bygget i moduler, som du selv kan sætte dit præg på, alt efter hvilken stil du ønsker. Opbyg med planter og globepærer for at opnå en autentisk stemning. 

Modulerne kan ophænges med wirer eller monteres direkte i loftet. Fås i forskellige modeller og materialer, med eller uden akustikplade. Der fås en lang række tilbehør, fx hylder til vinglas og flasker. 

Køb online her
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak

Skærmvæg på hjul

Skab rum og afskærm med denne dekorative rumdeler i tidløst design. Designet gør den let og enkel i form af de valgte materialer. Dekorer skærmvæggen med planter og gør den mere levende. Brug den i det store åbne rum, caféen, eller blot der, hvor du har brug for at rumopdele på en stilfuld og autentisk måde.

Dekorer din egen afskærmning, vælg om der skal tilføjes en hyldeindsats, enten halv eller hel længde, der gør det muligt at sætte tilbehør på, om det er i restauranten, det åbne kontormiljø eller det private hjem.

Køb online her
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak
Mogens Daarbak