Besked
Spar 20% på alt* hele weekenden med rabatkoden Spar20. Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer. Se øvrige regler.

Inspiration til grønne indretninger


Mogens Daarbak

Naturlig afskærmning

Skab afskærmning med integrerede plante- og krukkeløsninger. Afskærm dele af store åbne lokaler på en naturlig måde med krukker og planter. Vi rådgiver om størrelse og produkter samt valg af planter, så de passer både til den øvrige indretning og til lysforholdene. 

Mosløsninger

Vælg en kreativ og innovativ planteløsning med mos – f.eks. som hel vægbeklædning, runde eller firkantede elementer med eller uden logo. En mosløsning har flere fordele. Mosset giver visuelt farve, dekoration og atmosfære til rummet, og samtidig har det akustiske lyddæmpende egenskaber. Mosløsninger er pladsbesparende sammenlignet med traditionelle krukke­løsninger, hvilket giver en optimal udnyttelse af rummet og letter rengøringen.

Mosdekorationerne er fremstillet af ægte mos, som har gennemgået en konserveringsproces, der bremser udviklings­processen. Den konserverende væske, der bruges hertil, består af 100% naturlige plantestoffer, som er biologisk nedbrydelige. Mos kræver hverken pasning eller særlige lysforhold.

Miljøvenlige fiberkrukker

Indret klassisk med disse stilrene krukker i miljøvenligt fiberprodukt. Krukkerne fås i mange forskellige modeller og størrelser.

  • Krukkerne er produceret i genbrugsplast
  • 100% vandtætte
  • Minimum 5 års leveringsgaranti
  • Mulighed for integrerede hjul
  • Kan produceres i alle RAL farver samt højglans

Væghængte løsninger

Lad planterne hænge på væggen og opnå fordele i form af bl.a. forbedret akustik i lokalet og bedre gulvplads. Samtidig lettes rengøringen af rummet væsentligt. Planter på væggen har også stor dekorativ værdi og giver rummet nyt liv. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Plantekummerne til væggen fås i flere farver og størrelser samt i et bæredygtigt biofibermateriale, der består af mindst 94% biomateriale, herunder træ og sukkerrør. På trods af den høje andel af genanvendeligt biomateriale, er kummerne vandtætte. De kan med fordel kombineres med lamper og spejle fra samme serie.

Vertiplants
Vertiplants på væggen
Vertiplants varianter

Bæredygtighed og genbrug

Bring naturens elementer indenfor med bæredygtige genbrugsmaterialer og naturlige produkter. Der er mange muligheder for at vælge produkter i bæredygtige materialer.

Skab f.eks. hygge og atmosfære på arbejdspladsen med en akustikdæmpende teak vægbeklædning lavet af 100% genbrugstræ. Stavene i panelet varierer i størrelse, form og farve, hvilket giver et levende og varmt udtryk.

Bæredygtig krukke sort
Akustikvæg
Korkkrukke

Udendørs miljø

Glem ikke det udendørs miljø og planterne deri. Det kan være indgangspartiet, som reelt skaber førstehåndsindtrykket hos kunder og medarbejdere, når de ankommer til jeres virksomhed. Eller det kan være rammerne om frokostpausen udendørs. Vi hjælper både med udendørs tilplantning og gartnerservice, så I altid kan byde kunder, gæster og medarbejdere velkommen med en frodig, grøn og indbydende visuel oplevelse.

Andre specialløsninger

I samarbejde med vores kreative designer har vi mulighed for at skræddersy individuelle løsninger efter ønske og behov. Det kunne for eksempel være møbler og plantekummer i fiberbeton med mulighed for logopræg, eller en pergola med hængeplanter. Produkterne kan designes efter ønske og behov til brug både ude og inde. 

Vil du vide mere?

Vores dygtige beplantningskonsulenter er klar med vejledning og gode råd til det helt rigtige plantesetup i din virksomhed. Få et individuelt tilbud på køb eller leje af grønne løsninger.

Kontakt en konsulent
Planteservice gartner