Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.

Planter som akustik og afskærmning

Skab naturlig afskærmning med integrerede plante- og krukkeløsninger. Afskærm dele af store åbne lokaler på en naturlig måde med krukker og planter. Vi rådgiver om størrelse og produkter samt valg af planter, så de passer både til den øvrige indretning og til lysforholdene.

Kontakt os og hør mere
Mogens Daarbak

Afskaermning_MDS_800x475.jpg

Afskaermning_Mikomax_Eniig_800x475.jpg

Inspiration_top_1400x800.jpg

 
Afskærmning med krukker
Afskærmning med høje krukker
Afskærmning gangareal med krukker
 

Tik-tak_plantevaeg_800x800.jpg

Tik-tak_plantevaeg_2_800x800.jpg

Skaermvaeg mos_800x800.jpg

Afskarmning_TrackUnit 800x800.jpg

 
 

Intelligente rumdelere

Det ligner bare en rumdeler med planter og lidt lys. Men der ligger meget mere bag. De levende vægge monitorerer indeklimaet i rummet ved hjælp af sensorer. Med informationer om luftfugtighed, temperatur og ikke mindst CO2-niveau har skoler og kontormiljøer mulighed for at forbedre indeklimaet.

De levende rumdelere i kontormiljøet hjælper med at fjerne skadelige stoffer fra luften – CO2, formaldehyd og andre organiske opløsningsmidler – mens der frigives ilt. Med sensorer får man samtidig et billede af indeklimaet omkring væggene via et overblikspanel.

Mogens Daarbak

Eyegarden_2_800x800.jpg

Rumdeler_800x800.jpg

 
 

Funktionelle rumdelere

Kombiner møbler med planter og opnå en funktionel afskærmning, der tilføjer omgivelserne et grønt og frodigt look. Her kan du se eksempler på afskærmning i kombination med akustikskærme eller som multimøbel med både bænk og opbevaringsplads på hylderne. Valg af farver, materialer og overfladebehandling spiller naturligvis også en rolle. Løsningerne er fleksible og kan sættes sammen på forskellig måde.

Kontakt os og hør mere
Limbus afskærmningsmodul med planter

Grid system_2 800x800.jpg

Afskarmning_Limbus 800x800.jpg

 
 

Akustikkrukke NRGi_800x800.jpg

Akustikvaeg_800x800.jpg

 
 

Mød vores specialister

Vores dygtige grønne team er klar med rådgivning og gode råd til det helt rigtige plantesetup i din virksomhed. Få et individuelt tilbud på køb eller leje af grønne løsninger.

Få rådgivning
Planteservice gartner