Planter og grønne løsninger

Byd velkommen med flotte, kreative og grønne planteløsninger. Planter og bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere på arbejdspladsen. Et godt indeklima giver gladere og mere produktive medarbejdere, og planter er et fantastisk værktøj til at skabe et godt indeklima.

Hos Mogens Daarbak A/S arbejder vi med traditionel beplantning, men vil også gerne udfordre idéen om, at planter kun kan stå i en krukke på gulvet. Planter kan også placeres på væggen, hænge fra loftet eller ligefrem være en inkorporeret del af skrivebordet.

Skab et positivt førstehåndsindtryk og signaler virksomhedens værdier og holdning til miljø, trivsel og velvære.

Få inspiration til planteløsninger

Bedre akustik og indeklima

Grønne planter giver et bedre og sundere indeklima og arbejdsmiljø, hvilket kan mærkes både på arbejdsglæden og bundlinjen. Grønne planter nedsætter stressniveauet ved rent fysisk at rense luften og forbedre indeklimaet. Undersøgelser viser, at grønne planter fjerner bakterier i luften og erstatter dårlige partikler med ren ilt.

Planter er derfor med til at lindre kendte symptomer på dårligt indeklima som træthed og hovedpine. Planter har også lyddæmpende egenskaber. Særligt mosvægge som den på billedet er med til at forbedre akustikken i lokalet. 

Se katalog

Planteservice

Med en serviceaftale er det os fra Mogens Daarbak A/S, der holder jeres indeklima i topform og sikrer, at virksomhedens grønne planter og løsninger altid fremstår sunde og velplejede. Vores faglærte servicegartnere sørger for, at kundernes planter har optimale forhold og bidrager maksimalt til et sundt arbejdsmiljø. På billedet er service­gartner, Annette, ved at tilse og trimme en væghængt planteløsning hos en kunde.

Gartneren besøger jer hver tredje uge eller efter behov og sørger for, at de grønne løsninger ser ud, som de skal. Vi udfører arbejdet med respekt for jer som kunde og virksomhed. 

En serviceaftale indeholder

  • Servicebesøg af fast faglært gartner hver 3. uge
  • Servicerapport efter hvert servicebesøg
  • Krukker fyldes med bark
  • Blade tørres af for støv
  • Visne blade fjernes
  • Vanding, gødning, bladglans og klipning efter behov
  • Sygdomsbekæmpelse med miljøvenlige produkter
  • Planter der har mistet deres dekorationsværdi, er sygdomsramt eller gået ud, udskiftes uden beregning
  • Informationer om nye tiltag og produkter

Vil du eje eller leje?

Vi tilbyder både køb og leje af krukker og plante­løsninger. Når du køber, ejer du krukker og planter selv, men du har mulighed for at tegne en fast aftale på plante­service. Når du lejer, tilhører krukker og planter Mogens Daarbak A/S i lejeperioden – derfor er en fast serviceaftale altid en del af prisen. Når lejeperioden udløber, overdrager vi krukker og planter til dig, og du har derefter mulighed for at fortsætte serviceaftalen.

Mød vores specialister

Vores dygtige grønne team er klar med rådgivning og gode råd til det helt rigtige plantesetup i din virksomhed. Få et individuelt tilbud på køb eller leje af grønne løsninger.

Få rådgivning