Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.

Planter og grønne løsninger

Raw Solution serien

Unikt hos Mogens Daarbak

Raw Solution er en serie af rumdelere og ophæng udviklet i samarbejde mellem Mogens Daarbak A/S og Jesper Dam. Stilen er rå og industriel, og serien består af forskellige moduler, der kan kombineres med tilbehør, lys og planter efter smag og behov. Passer både på arbejdspladsen, i restauranten og i hjemmet.

A2 ophængsmodul med akustikpanel bidrager desuden til bedre lyd i rummet. Fås med forskelligt tilbehør.

Oplev hele serien
Mogens Daarbak
 

Lad dig inspirere

Mogens Daarbak
Krukkeinspiration
Se mere
Mogens Daarbak
Bæredygtige materialer
Se mere
Mogens Daarbak
Akustik og afskærmning
Se mere
Mogens Daarbak
Mosløsninger
Se mere
Mogens Daarbak
Specialdesign
Se mere
Mogens Daarbak
Vægplanter
Se mere
Mogens Daarbak
Trends og temaer
Se mere
Mogens Daarbak
Planteservice
Se mere
Mogens Daarbak
Leasing af plantesetup
Se mere
Mogens Daarbak
Udendørs planter
Se mere
Mogens Daarbak
Raw Solution
Oplev serien

Byd velkommen med flotte, kreative og grønne planteløsninger. Planter og bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere på arbejdspladsen. Et godt indeklima giver gladere og mere produktive medarbejdere, og planter er et fantastisk værktøj til at skabe et godt indeklima.

Hos Mogens Daarbak A/S arbejder vi med traditionel beplantning, men vil også gerne udfordre idéen om, at planter kun kan stå i en krukke på gulvet. Planter kan også placeres på væggen, hænge fra loftet eller ligefrem være en inkorporeret del af skrivebordet.

Skab et positivt førstehåndsindtryk og signaler virksomhedens værdier og holdning til miljø, trivsel og velvære.

Kontakt os og hør mere
Gangareal med store krukker med planter

Bedre akustik og indeklima

Grønne planter giver et bedre og sundere indeklima og arbejdsmiljø, hvilket kan mærkes både på arbejdsglæden og bundlinjen. Grønne planter nedsætter stressniveauet ved rent fysisk at rense luften og forbedre indeklimaet. Undersøgelser viser, at grønne planter fjerner bakterier i luften og erstatter dårlige partikler med ren ilt.

Planter er derfor med til at lindre kendte symptomer på dårligt indeklima som træthed og hovedpine. Planter har også lyddæmpende egenskaber. Særligt mosvægge som den på billedet er med til at forbedre akustikken i lokalet. 

Se flere mosløsninger
Mosvæg i butik

Vil du eje eller leje?

Vi tilbyder både køb og leasing af krukker og plante­løsninger. Når du køber, ejer du krukker og planter selv, men du har mulighed for at tegne en fast aftale på plante­service. Når du leaser, tilhører krukker og planter Mogens Daarbak A/S i leasingperioden – derfor er en fast serviceaftale altid en del af prisen. Når leasingperioden udløber, overdrager vi krukker og planter til dig, og du har derefter mulighed for at fortsætte serviceaftalen.

Mere om leasing
Plantekummer stål

Planteservice

Med en serviceaftale er det os fra Mogens Daarbak A/S, der holder jeres indeklima i topform og sikrer, at virksomhedens grønne planter og løsninger altid fremstår sunde og velplejede. Vores faglærte servicegartnere sørger for, at kundernes planter har optimale forhold og bidrager maksimalt til et sundt arbejdsmiljø. På billedet er service­gartner, Annette, ved at tilse og trimme en væghængt planteløsning hos en kunde.

Gartneren besøger jer hver tredje uge eller efter behov og sørger for, at de grønne løsninger ser ud, som de skal. Vi udfører arbejdet med respekt for jer som kunde og virksomhed. 

Se mere om planteservice
Servicegartner trimmer plante