Leasing af udstyr til videomøder

Gør det lettere for dine medarbejdere, partnere og kunder at kontakte hinanden samtidig med at produktiviteten øges, serviceniveauet forbedres, rejseomkostninger reduceres og det miljømæssige omdømme styrkes.

Hvorfor lease udstyr til videomøder
  • Det giver dig større råderum til andre investeringer.
  • Betalingen sker i takt med din anvendelse af maskinen. Derfor slipper du for eksempelvis for lave brugtværdier og en negativ påvirkning af jeres nøgletal.
  • Lejeydelsen er fuldt fradragsberettiget.
  • Ved aftaleperiodens udløb er der mulighed for at udskifte maskinen til en ny model, eller levere maskinen tilbage. I nogle tilfælde har du også mulighed for at købe maskinen til den aktuelle markedsværdi.
Få et tilbud
Mogens Daarbak

Polycom Studio

Den bærbare PC driver mødet.
PCen tilsluttes videobaren via USB-kabel. HDMI kabel muliggør deling af indhold.

Pakken indeholder Polycom Studio videobar, Philips 65" skærm 65BDL3010Q/00 og vægbeslag dertil. 
Leasingpris fra kr. 658 ekskl. moms pr. md.*

Kontakt os og hør nærmere
Mogens Daarbak

Polycom Studio og Barco Clickshare

Den bærbare PC driver mødet.
PCen tilsluttes videobaren via USB kabel. For trådløs deling af indhold samt tilslutning til videobar benyttes Barco Clickshare. 

Pakken indeholder Polycom Studio videobar, Barco Clickshare CX 20 og Philips 65" skærm 65BDL3010Q/00.
Leasingpris fra kr. 1.167 ekskl. moms pr. md.*

Kontakt os og hør nærmere
Mogens Daarbak

Lenovo ThinkSmart Hub og PTZ kamera

Løsningen er baseret på Skype for Business eller Teams som videoplatform.
Den kompakte SmartHub placeres på bordet og fungerer som touch panel. Den er meget brugervenlig og med få klik opstarter eller deltager man i et møde. Brugerne vil møde et brugerinterface, der er identisk med det, de kender fra deres PC, når de afholder Skype eller Teams møder.

Pakken indeholder Lenovo ThinkSmart Hub 500, Logitech PTZ kamera, Philips 65" skærm 65BDL3010Q/00 og vægbeslag dertil. Leasingpris fra kr. 1.395 ekskl. moms pr. md.*

Kontakt os og hør nærmere
Mogens Daarbak

Det med småt

*En leasingaftale løber i 3 år og forudsætter kreditgodkendelse. Det hjælper vi med. Priserne her på siden er ekskl. moms, oprettelsesgebyr, levering,  forsikring og ekstra tilbehør. Priserne er inkl. anslået standard montering. Der kan forekomme ekstra montørtimer ved specielle installationer. 

Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vores erfarne konsulenter tilbyder individuel rådgivning, så du får nøjagtig den løsning, der passer til din virksomhed.

Mogens Daarbak