Kontormaskiner og service

Individuelle løsninger

Hos os får du nogle af markedets bedste løsninger til print-, kopi- og dokumenthåndtering. Individuelt tilpassede produkter dækker ethvert behov hos en moderne virksomhed, uanset om du har brug for en avanceret professionel løsning med flere funktioner, eller du blot har brug for en mindre multifunktionsprinter til kontoret.

Vi samarbejder med nogle af verdens bedste producenter og distributører af kontormaskiner og teknisk udstyr. Gældende for alle vores leverandører er, at de ikke går på kompromis med kvalitet og miljø.

Kontakt os
Mogens Daarbak
 
 
Mogens Daarbak
Leasing af kopimaskiner
Læs mere her
Mogens Daarbak
Leasing af plottere
Læs mere her
Mogens Daarbak
Leasing af udstyr til videomøder
Læs mere her

Softwareløsninger

Hvad enten du er på udkig efter en smart softwareløsning til jeres printer eller til at afholde endnu smartere videokonferencer, så findes der løsninger, der kan hjælpe jer. Vi fokuserer primært på Ricohs teknologi, da den er yderst veludviklet og anerkendt i markedet. Med det rigtige software øger du også sikkerheden i virksomhedens dokumenthåndtering, så det bliver nemmere at overholde GDPR.

Kontrollér antallet af print, reducér omkostningerne og øg sikkerheden. Med Follow-You undgår du fejludskriv­ning og beskytter fortrolige dokumenter. Løsningen giver jer et klart overblik over jeres kopi/print/scannings­aktiviteter og -omkostninger. Samtidig reduceres udgifterne til udstyr, idet de eksiste­rende produkter udnyttes mere effektivt. Ricoh Equitrac hjælper jer til at blive mere effektive og produktive, samtidig med at omkostningerne holdes nede.

Ved hjælp af Ricoh Streamline NX-programpakke med integrerede applikationer og værktøjer kan du implementere en standardiseret, intelligent dokumentstyringsløsning på alle kontorer. Opnå betydelige procesforbedringer. Konvertér papirdokumenter til digitale filer for hurtig, elektronisk distribution samt enkel deling og lagring.

Mogens Daarbak
 

Serviceaftale

Med en serviceaftale kan du se frem til driftsikkerhed og optimal udskriftskvalitet. Serviceaftalen kan inkludere service på alle installerede funktioner både på kopisystemet, printeren, faxen, scanneren og software.

 • Driftsikkerhed og udskriftskvalitet
 • Forebyggende service for at minimere afbrydelser
 • Service på stedet af veluddannede serviceteknikere
 • Omkostningerne er lette at over­­skue, da alt kan inkluderes i aftalen
Kontakt os og hør mere
Mogens Daarbak
 

Service i hele landet

Mogens Daarbak A/S har egen serviceafdeling, der kører ud i hele landet og yder support på vores løsninger. I langt de fleste tilfælde vil du møde den samme tekniker hver gang. At teknikeren kender den pågældende virksomhed og dens løsninger betragter vi som en stor fordel. Med et højt serviceniveau og lydhørhed sikrer vi dig en tryg og fleksibel serviceløsning.

Vi lægger vægt på, at vores teknikere løbende uddannes til at håndtere enhver udfordring, der måtte opstå. Vi er specialister i de løsninger, vi sælger, hvad enten det drejer sig om en printer, en Follow-You løsning, en plotter eller nogle af vores andre løsninger. Når du kontakter os, sørger vi for, at hjælpen kommer så hurtigt som muligt.

Mogens Daarbak

Opkobling til netværk

Vi tilbyder at hjælpe din netværks­ansvarlige med at opkoble systemet i dit netværksmiljø, så du hurtigt får udbytte af din investering.

 • Opkobling af systemet til netværket
 • Installation af drivere og printkøer på serveren
 • Installation og konfiguration af ­drivere og printkøer på en eller flere arbejdsstationer
 • Vejledning af den systemansvarlige/netværksansvarlige
Mogens Daarbak

Leasing af kontormaskiner

Den teknologiske udvikling har aldrig gået stærkere og derfor kan det ofte være en fordel af lease, når der skal være styr på de nye kontormaskiner. Derfor tilbyder vi, at du kan lease dine maskiner gennem os.

Hvorfor lease dine maskiner?

 • Det giver dig større råderum til andre investeringer.
 • Betalingen sker i takt med din anvendelse af maskinen. Derfor slipper du for eksempelvis for lave brugtværdier og en negativ påvirkning af jeres nøgletal.
 • Lejeydelsen er fuldt fradragsberettiget.
 • Ved aftaleperiodens udløb er der mulighed for at udskifte maskinen til en ny model, eller levere maskinen tilbage. I nogle tilfælde har du også mulighed for at købe maskinen til den aktuelle markedsværdi.
 • Mulighed for serviceaftale. Med en serviceaftale kan du se frem til driftssikkerhed og optimal udskriftskvalitet. Derudover er det nemt at overskue de månedlige omkostninger, da alt er inkluderet i aftalen.
Se mere om leasing
Mogens Daarbak
 

Få individuel rådgivning

Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi ved, hvor vigtigt det er at få den rigtige rådgivning ved anskaffelse af nyt udstyr, og vi ved, at kunder ikke er ens. Derfor er vores specialister uddannede i at gennemføre en grundig behovs­analyse, demonstrere forskellige løsningsmuligheder samt opstille finansieringsforslag. På denne måde sikrer vi, at du får den rigtige løsning første gang.

Kontakt vores specialister
Mogens Daarbak