Leasing af mødebokse

1 person

Mogens Daarbak

Fra 1.055 kr./md.

Den oplagte boks til et telefonmøde.

Plads til 1 person
Telefonboks

Modelinfo

Automatisk ventilation
Automatisk lys
Indbyggede hjul for nem flytning
Fås i flere farver og materialer
Mest valgte

2 personer

Mogens Daarbak

Fra 2.038 kr./md.

Perfekt til det lille møde, når resten af kontoret ikke skal forstyrres!

Plads til 2 personer
Telefonboks
Mødeboks

Modelinfo

Automatisk ventilation
Automatisk lys
Indbyggede hjul for nem flytning
Fås i flere farver og materialer

4 personer

Mogens Daarbak

Fra 2.494 kr./md.

De største mødebokse er ideelle til det mindre teammøde eller lignende.

Plads til 4 personer
Telefonboks
Mødeboks

Modelinfo

Automatisk ventilation
Automatisk lys
Indbyggede hjul for nem flytning
Fås i flere farver og materialer

Betingelser

*Leasingpriserne er baseret på en leasingaftale på 36 måneder og forudsætter kreditgodkendelse. Det hjælper vi med. Priserne her på siden er ekskl. moms, oprettelsesgebyr, levering og montering.

En anden løsning du er på udkig efter?

Kontakt os og lad os hjælpe dig i mål med din nye mødeboks.

Med telefonbokse og mødebokse som en integreret del af storrumskontoret skaber du rum og arbejdsro til f.eks. koncentreret arbejde, møder og telefonsamtaler. Samtidig forstyrrer samtalerne ikke kontorets øvrige medarbejdere. Resultatet er mindre støj og larm på kontoret, bedre koncentration og effektivitet og mindre træthed. Dét giver et bedre arbejdsmiljø.

Kontakt os og få et tilbud
Storrumskontor med telefonbokse

Mindre støj = større arbejdsglæde
Undersøgelser har vist, at støj og larm kan skabe koncentrationsbesvær, træthed og være en kontribuerende faktor til fx stress. Det behøver ikke være overdøvende larm, men en konstant støj fra kolleger på fx åbne kontorlandskaber kan være nok til at forværre dine kollegers produktivitet. En lukket mødeboks, hvor du er garanteret arbejdsro, kan være en god løsning for de fleste, og være med til at forhøje arbejdsglæden.


Sundere arbejdsmiljø giver bedre kolleger
Mødebokse giver mulighed for at oprette små, men sædeles praktiske mødelokaler, hvor man kan sidde i fred uden forstyrrelser udefra. Samtidigt forstyrrer man heller ikke ens kolleger, som man måske ville have gjort hvis man havde holdt mødet ved skrivebordet. Mødeboksene er også gode til fokuseret arbejde, hvor det er vigtigt at man ikke bliver forstyrret. Og dét giver et bedre arbejdsmiljø!

Hold dine samtaler og møder private
Telefonen ringer ofte når man er på arbejde – men man styrer ikke altid hvem der ringer. Nogle gange kan det være akavet at have en privat samtale med kollegerne siddende rundt om en, og det kan på samme måde også være forstyrrende at være den der ufrivilligt lytter med. Med en lukket telefonboks har man altid et fortroligt sted at gå hen og have en telefonsamtale, hvor man slipper for lyttende ører.


Hvorfor eje, når man kan leje?
En mødeboks eller telefonboks kan godt være en større investering for enhver virksomhed. Det ved vi selvfølgelig godt, og derfor tilbyder vi også muligheden for at lease mødebokse og telefonbokse til en særdeles attraktiv pris! Du kan læse mere om leasing af kontormøbler her, hvor du også kan blive kontaktet for at få udarbejdet er individuelt tilbud.