Leasing af indretningen

Lej dig til bedre arbejdspladser

Har du brug for nye møbler til kontoret eller loungen, men har ikke lyst til at lægge et mangecifret beløb her og nu, så er det en god idé at leje de møbler, du har brug for. Det giver stor fleksibilitet, du kan skalere indretningen op og ned efter f.eks. antal medarbejdere eller funktion, hvilket er ideelt hvis du er en virksomhed i vækst. Kontakt os, og få et skræddersyet tilbud på lige præcis de møbler, du har brug for.

Mødeboks Hush

Lej en mødeboks

Læs mere her
Mikomax arbejdsplads med StandUp bord

Lej en arbejdsplads

Mikomax Chillout lounge opstilling

Lej loungemøbler

Sådan fungerer det

Ved at leje får du ideelle muligheder for at følge moderne indretningstendenser, så virksomhedens indretning altid fremstår attraktiv og tidssvarende. Det kan sagtens betale sig, hvis du ved, at du ikke skal have de samme møbler i f.eks. 10 år. Omkostningerne deles op i små bidder, hvilket giver dig en større likviditet som virksomhed til at investere i andre ting, som er vigtige for dig.

Når du leaser dine møbler hos os, laver vi en aftale om leasing i 12-84 måneder. Den månedlige udgift bliver billigere, jo længere leasingperioden er. Vi arbejder med forskellige leje- og finansieringsløsninger. 

Få et individuelt tilbud

Mødebokse – bedre møder på færre kvadratmeter

Mødebokse fungerer optimalt i storrumskontorer og gangarealer, så medarbejderne kan trække sig væk til optimale mødeforhold. Med en HUSH mødeboks får I alle fordelene ved et almindeligt mødelokale sammen med ultimativ udnyttelse af kvadratmeter. HUSH er akustikoptimeret og har indbygget lys, ventilation og strøm, du skal blot koble den til stikkontakten.

Ved at bruge mødebokse kan du hurtigt opbygge, nedbryde og flytte mødelokalet, og det er både nemmere og billigere end at etablere et traditionelt lokale. De fleste af HUSH mødeboksene kan nemt flyttes med en almindelig palleløfter.

Leasing af mødebokse
Mødeboks Hush miljø

Arbejdspladser der vokser med jeres virksomhed

Stand Up har et unikt hæve-sænke system, som får dig op af stolen langt hurtigere, end du er vant til – og helt uden motor. Betjeningen af bordet er intuitiv og følger dine bevægelser, når du rejser dig eller sætter dig, så du ikke skal vente på en langsom eller højlydt elmotor. Sammen med mange andre smarte funktioner giver Stand Up dig en ny og bedre oplevelse af arbejdsdagen. Stand Up er designet, så det kan opbygges og kombineres på mange forskellige måder.

Stand Up R er nyeste skud på stammen – en større version af Stand Up bordet med enkelt og råt design. Designet har vundet Red Dot Award. Fælles for alle Stand Up bordene er fleksibiliteten i arbejdssituationen: Sidder du og arbejder, får du automatisk en koncentreret arbejdszone med afskærmning. Står du op får du de ergonomiske fordele af aktive og varierede arbejdsstillinger, og samtidig giver det mulighed for et stående møde med dine kolleger i løbet af få sekunder.

Mikomax StandupR arbejdspladser

Loungemøbler med flere funktioner

Højryggede møbler med god akustik gør det muligt både at arbejde koncentreret og holde et møde eller føre en uformel samtale uden at blive forstyrret. Skab et hyggeligt og roligt område med Chillout loungemøblerne. Det smarte bord har en todelt bordplade, der kan hæves, så det passer med at du kan sidde og arbejde ved din laptop.

Mikomax Chillout loungemøbler

Vil du vide mere om leasing?

Få mere at vide om alle fordelene for dig, når du lejer møblerne i stedet for at købe dem. Vi udarbejder gerne et individuelt tilbud på lige præcis de møbler, du kunne tænke dig.

Bliv kontaktet

Se kataloger

PLADS indretningskatalog

Nyeste viden, inspiration og idéer til indretning af arbejdspladsen.
Se katalog

Referencekatalog

Kom indenfor og gå på opdagelse i flere forskellige indretninger.
Se katalog

Sortimentskatalog

Se vores store udvalg af møbler til kontoret.
Se katalog