Besked
Kun i dag! Køb for minimum 1.999 kr. ekskl. moms og få bolsjer med! Brug rabatkoden Gave.

Gratis 3D tegning af din nye indretning

Skal du indrette nyt kontor eller mødelokale? Det kan være svært at forestille sig det færdige rum blot ud fra en prisliste og et besøg i et showroom. Derfor tilbyder vi dig en gratis 3D tegning af det færdige rum. Se processen i tre enkle trin nedenfor og bestil din tegning allerede i dag.

Bestil din tegning
Indretningsarkitektens bord
 
Tegning af kontorindretning
1. Udfyld formularen
Bestil en gratis 3D tegning af din nye indretning. Inden for tre arbejdsdage vender vi retur til dig og får afstemt dine behov og ønsker til indretningen.
Udfyld formularen
3D tegning af indretning kontor
2. Vi tegner rummet til dig
På baggrund af dine ønsker og behov tegner vi rummet i 3D inklusiv forslag til møbler. Du kan opleve den færdige indretning, som om du står midt i den, og du får også et overblik over økonomien i projektet. Tegningen har du inden for 10-14 arbejdsdage.
3D tegning af kontorindretning
3. Det færdige rum
Ønsker du at arbejde videre med forslaget, hjælper vi med bestilling, levering og montering af de rigtige møbler. Vi bortskaffer emballage, så din nye indretning er klar til brug.
Bestil din tegning nu

Større indretningsprojekter

Hvis dit projekt kræver mere end en simpel tegning, vil vi tilbyde dig et helt andet setup, hvor vi starter med at sende en af vores dygtige konsulenter på besøg hos dig. Indretning er en kompleks proces, og der er mange vigtige tilvalg og fravalg undervejs. Alle beslutninger, der træffes, medfører forskellige muligheder og konsekvenser for indretningen som helhed. Derfor er det vigtigt at alliere sig med nogen, som har den nyeste viden og kan stille de udfordrende spørgsmål, som I ikke selv har tænkt på. 

Læs mere om indretning
Mogens Daarbak

Bliv inspireret af andre

Gå på opdagelse i vores tidligere indretningsprojekter og se hvilke løsninger, der har fungeret for andre. Vi har arbejdet med forskellige virksomheder i mange størrelser, så du kan helt sikkert finde inspiration og gode idéer, der passer til jeres behov og ønsker. 

Se flere cases
Mogens Daarbak

Inspiration til indretning