Indretning

Skab rum der giver mening

For at få mest muligt ud af kvadratmeterne skal vi gøre plads til det, der giver mening og værdi. Vi skal frasortere det, der forstyrrer og støjer. Vi skal være kræsne og velinformerede, før vi går ud og investerer i indretningsløsninger og møbler.

Den rigtige indretning giver et klart indtryk af jeres værdier, så snart man træder ind ad døren. Er I stolte af jeres kreative arbejdsproces, så vis det med grafiske dekorationer. Prioriterer I samarbejde højt, så gør jeres kontormiljø åbent og dynamisk. Når virksomhedens ånd gennemsyrer indretningen, bliver den autentisk og inspirerende.

Kontakt os
Mogens Daarbak

Leasing af møblerne

Har du brug for nye møbler til kontoret eller loungen, men har ikke lyst til at lægge et mangecifret beløb her og nu, så er det en god idé at leje de møbler, du har brug for.

Det giver stor fleksibilitet, du kan skalere indretningen op og ned efter f.eks. antallet af medarbejdere og behovet for henholdsvis arbejdspladser, møderum eller lounge, hvilket er ideelt hvis du er en virksomhed i vækst.

Læs mere om leasing
Mogens Daarbak

Indretningsprocessen

Indretning er en kompleks proces, og der er mange vigtige tilvalg og fravalg undervejs. Alle beslutninger rummer både muligheder og konsekvenser. Derfor er det vigtigt at alliere sig med nogen, som har den nyeste viden og kan stille de udfordrende spørgsmål, som I ikke selv har tænkt på.

Vi har sat indretningsprocessen i system. Se hvordan du kommer igennem alle faser i indretningen på den rigtige måde. 

Læs mere her
Mogens Daarbak

Sæt indretningen i drift

Fuld fokus på kerneforretningen kræver, at I bruger ressourcerne de rigtige steder og lader en driftspartner arbejde med alt det udenom.

I et dynamisk arbejdsmiljø vil der altid være noget, som skal repareres, udskiftes eller optimeres. Det er spild af jeres tid, men det er præcis, hvad vi er gode til. Vi har en unik driftløsning, som vi er stolte af, og som hjælper virksomheder overalt i Danmark.

Læs mere her
Mogens Daarbak

Gratis 3D tegning

Skal du indrette nyt kontor eller mødelokale? Det kan være svært at forestille sig det færdige rum blot ud fra en prisliste og et besøg i et showroom. Derfor tilbyder vi dig en gratis 3D tegning af det færdige rum. 

På baggrund af dine ønsker og behov tegner vi rummet i 3D inklusiv forslag til møbler. Du kan opleve den færdige indretning, som om du står midt i den, og du får også et overblik over økonomien i projektet.

Få en gratis 3D tegning
Indretningsarkitektens bord

Vil du vide mere?

Vores møbel- og indretningsteam er klar til at guide dig gennem indretning og møblering af din virksomhed. Bliv kontaktet og få mere at vide om vores indretningsproces, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv kontaktet
Indretningsarkitekt

Lær af andres indretning

Kom indenfor hos en række forskellige virksomheder med forskellige behov og forskellige indretninger. Se hvordan deres indretning udnytter plads, styrker brands, sikrer fleksibilitet, optimerer akustik og giver både medarbejdere og kunder en bedre oplevelse, når de går ind i virksomheden.

Du vil måske kunne genkende de udfordringer, som de har haft, eller blive inspireret af de kreative løsninger, som vi sammen har skabt. 

Se forskellige cases
Mogens Daarbak
 

Mere inspiration

Mogens Daarbak
PLADS indretningskatalog
Nyeste viden, inspiration og idéer til indretning af arbejdspladsen.
Se katalog
Mogens Daarbak
Referencekatalog
Kom indenfor og gå på opdagelse i flere forskellige indretninger.
Se katalog
Mogens Daarbak
Møbelsortiment
Udvalgte møbler og tilbehør til hurtig levering.
Se udvalget

 

Et udpluk af brands, vi forhandler

Mogens Daarbak
Andersen Furniture
Se udvalget
Mogens Daarbak
Abstracta
Se udvalget
Mogens Daarbak
Cube Design
Se udvalget
Mogens Daarbak
Erik Jørgensen
Mogens Daarbak
Fora Form
Se udvalget
Mogens Daarbak
Fredericia
Mogens Daarbak
Fritz Hansen
Se produkter
Mogens Daarbak
Louis Poulsen
Mogens Daarbak
Montana