Skip to main content

Scanner Brother ADS-1100W

Scanner Brother ADS-1100W
  • Scanner Brother ADS-1100W
  • Scanner Brother ADS-1100W
  • Scanner Brother ADS-1100W
  • Scanner Brother ADS-1100W
Scanner Brother ADS-1100W
Varenr.: 61497 | Katalognr.: 395772
Lagerstatus: 4-9 dage
Farvescanner med trådløst netkort og dobbeltsidet scan til det effektive kontor. ADS-1100W er en kompakt, stilfuld farvescanner med mulighed for at scanne begge sider af papiret i én arbejdsgang. Den kompakte størrelse og det indbyggede trådløse netkort gør det nemt at flytte rundt på scanneren, så den kan placeres, hvor der er behov for at scanne, og hele arbejdsgruppen kan få glæde af funktionerne.

Pris ikke oplyst.
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Brother
Farve Sort
Format A4
Model ADS-1100W
Type Bærbar
OSD varenummer 395772
Lev. varenummer BROADS1100W

Udvidet beskrivelse

Takket være automatisk dokumentføder i toppen til 20 ark, indbygget kortlæser til plastik ID-kort og visitkort samt funktioner som automatisk opretning af papiret er ADS-1100W både pålidelig og let at anvende. Scan dine dokumenter til f.eks. smartphone og tablet via Brothers iPrint&Scan-app. På den måde kan du dele informationer med kollegaerne eller få adgang til dine dokumenter, mens du er på farten, så du ikke behøver at medbringe så mange udskrevne sider i tasken

Leveres med:
Strøm- og USB-kabler, software med drivere*, kvikstartsguide, brugsanvisning på dvd samt taske og indføringsark til beskyttelse af billeder og plastikkort ved scanning.

*Nuance™ PaperPort™ 12SE (Windows®), NewSoft® Presto! PageManager 9 (Mac), NewSoft Presto! BizCard 6 (Windows® og Mac), Control Center 4 (Windows®), Control Center 2 (Mac)

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)