Skip to main content

Sækkestol SACKit RETROit Canvas u/Håndtag Sort

Sækkestol SACKit RETROit Canvas u/Håndtag Sort
  • Sækkestol SACKit RETROit Canvas u/Håndtag Sort
Sækkestol SACKit RETROit Canvas u/Håndtag Sort
Varenr.: 120154
Lagerstatus: 1-2 uger
RETROit Canvas fra SACKit – Sækkestolen til det moderne hjem! SACKit har gentænkt sækkestolen. RETROit er nemlig den eneste sækkestol, hvor du kan sætte dig ned med en kop kaffe i den ene hånd og en bog eller tablet i den anden – og stadig sidde godt! Kombinér den med en matchende puf for ekstra fodstøtte, eller brug puffen som et lille bakkebord sammen med en TRAYit. Denne model er til indendørs brug, så du kan skabe den perfekte hyggekrog foran pejsen, i TV stuen eller på børneværelset. Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækker ud og har fantastisk siddekomfort - den holder også formen. Form og funktion kombineret i ét!
kr. 1.598,95
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Bredde 80 cm
Højde 70 cm
Brand SACKit
Farve Sort
Model RETROit Canvas U/H
Længde 96 cm
Lev. varenummer 8576003

Udvidet beskrivelse

RETROit Canvas stolen er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!

• 95% polyester, 5% bomuld
• Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri. Ca. 300 liter pr. sækkestol)
• Størrelse: 96 x 80 x 70 cm (Længde x bredde x højde)
• Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale
Vi gør opmærksom på, at vores RETROit sækkestol er fyldt meget hårdt med kugler, når du modtager den. Derfor kan stolen føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og stolen vil føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din sækkestol holder formen i længere tid.

Andre har også set

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)