• Rollermouse Contour Red Plus Wireless
  • Rollermouse Contour Red Plus Wireless
  • Rollermouse Contour Red Plus Wireless
  • Rollermouse Contour Red Plus Wireless
  • Rollermouse Contour Red Plus Wireless
  • Rollermouse Contour Red Plus Wireless

    +1

Rollermouse Contour Red Plus Wireless

Varenr.
114333

ContourRollerMouse Red Plus giver dig de samme fordele som Rollermouse Red, bare med en ekstra dyb håndledsstøtte. Den brede og let polstrede overflade er let og behagelig at anvende. Du tilpasser selv følsomheden på rullestangen, så du kan tilpasse den som du ønsker det. Med en centralt placeret stang er den lige god at anvende for både højre- og venstrehåndede. Modellen her har desuden et scrollhjul med ekstra høj følsomhed og forhåndsprogrammerede knapper, så du lynhurtigt kan kopiere og sætte ind. Den er klar til brug som den leveres. Den trådløse udgave her er perfekt til dig, der anvender din computer flere steder, anvender flere computere, vil undgå kabelrod eller bare gerne vil have fuld og fri bevægelighed.

Læs mere

Pr. stk ekskl. moms

2.295,00 kr.

Forventet levering 21.02.20

Beskrivelse

RollerMouse Red Plus giver dig de samme fordele som Rollermouse Red, bare med en ekstra dyb håndledsstøtte. Den brede og let polstrede overflade er let og behagelig at anvende. Du tilpasser selv følsomheden på rullestangen, så du kan tilpasse den som du ønsker det. Med en centralt placeret stang er den lige god at anvende for både højre- og venstrehåndede. Modellen her har desuden et scrollhjul med ekstra høj følsomhed og forhåndsprogrammerede knapper, så du lynhurtigt kan kopiere og sætte ind. Den er klar til brug som den leveres. Den trådløse udgave her er perfekt til dig, der anvender din computer flere steder, anvender flere computere, vil undgå kabelrod eller bare gerne vil have fuld og fri bevægelighed.

Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordele som de RollerMouse Red og derudover en ekstra dyb håndledsstøtte, der giver en længere og mere smidig overgang til skrivebordet. Den bløde indre kerne følger håndens form og giver aflastning til både arme og hænder ved at fordele armens belastning over et større område .

Syv sensorer er placeret inde i rullestangen som følger musemarkøren position og tilpasser løbende hastighed og acceleration, hvilket sikrer at rullestangen er placeret så centreret som muligt, mens den tilpasser din hastighed for at minimere mikro-bevægelse og øge effektiviteten.

Rullestangen er med en grov tekstur og er større og bedre, hvilket giver dig bedre kontrol og mindre stress. Den store overflade af rullestangen giver dig mere kontrol når du skal trække og klikke. RollerMouse Red Plus er designet til nutidens IT-brugere – lige fra dem, der arbejder med CAD-programmer til dem, der arbejder med mere generelle kontorprogrammer som Office.

Det mekaniske museklik er erstattet med elektronisk klik for at undgå unødig belastning af fingrene.

•   Rullestangen er helt åben og tilgængelig, hvilket gør det mere intuitivt at bruge begge hænder
•   Unik præcision med teknologi inde i rullestangen; op til 2400 dpi
•   Hurtig og nem udskiftning af markørens hastighed med ti forskellige hastigheder (600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2800 dpi)
•   Otte forskellige funktioner; knapperne er lavet til produktivitet og ergonomi, herunder "one- click" dobbeltklik, kopiere og indsætte
•   Justerbar modstand i klikket og  på rullestangen og på kliklyd
•   Keyboard-fødderne gør det muligt at justere højden og vinkle tastaturet for at få den bedste arbejdsstilling
•   Plug & play USB installation – intet behov for separat driver
•   Helstøbt aluminium med aftagelig håndledsstøtte i syntetisk læder
•   Kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98.

Specifikationer

Mærke
Contour
Producentens Varenummer
3037383
GTIN
5703338276462
Antal pr. pakke
1
Farve
Sort
Model
Red Plus Wireless
Type
Trådløs