Skip to main content
Dine genveje
Vaskepulver

Vaskepulver & Skyllemiddel

Er pladsen ved at være trang i i vasketøjskurven? Så er det ved at være på tide at komme i gang med tøjvasken. Hos Mogens Daarbak kan du købe flydende vaskemiddel, vaskepulver og skyllemiddel til enhver tøjvask. Vi forhandler produkterne i store mængder, så kiloprisen holdes så lav som mulig og der sjældnere skal leveres til din tøjvask. Så gør miljøet, pengepungen og din vasketøjskurv en tjeneste ved altid at kunne komme til bunds i vasketøjskurven.

resultater

Vaskepulver i økonomiske størrelser.

Hvis du gerne vil skåne miljøet og pengepungen samtidig, så er du landet det helt rigtige sted. Alle vores vaskeprodukter finder du i større, økonomiske pakninger til en særlig fordelagtig pris. Selv hvis du blot er en mindre virksomhed eller børnefamilie, vil du uden tvivl kunne få gavn af disse størrelser, da emballagen er særdeles brugervenlig og pladsbesparende.

Bliv helt ren.

Ikke kun tøjet skal være rent – det skal du også. Til dette formål tilbyder vi en lang række af diverse sæbeprodukter. Vi har både hår- og kropssæbe samt håndsæbe, så du ikke har nogen undskyldning for ikke at være helt ren til jobsamtalen, mødet eller andre begivenheder. Hvis du vil forkæle din hud ekstra, har vi også cremer i mange afskygninger, der alle plejer din hud.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)