Skip to main content
Maskinopvask

Maskinopvask & tabs

Den letteste og hurtigste måde at få en skinnende og pletfri opvask er ved at benytte en opvaskemaskine. Hos Mogens Daarbak forhandler vi både fast og flydende opvaskemiddel, samt de populære opvasketabs. Vi opfylder behovene til de store industriopvaske og til de mindre opvaske i den generelle husholdning. Har du investeret i en dyr opvaskemaskine, så husk også afkalker, maskinrens og afspændingsmiddel. Så er du sikret den reneste opvask og længere levetid på din opvaskemaskine.

resultater

Maskinopvask og tabs til alle maskiner

Om din opvaskemaskine er ny eller gammel, stor eller lille, så finder du her midler, der giver dig en pletfri opvask gang på gang. Produkternes specielle sammensætning sikrer dig ikke blot rene skåle, gryder, bestik osv., men skåner også din opvaskemaskine, så den kan bruges mange år fremover. Du finder alt fra både filtersalt og afspændingsmiddel til tabs og salttabletter, som du alt sammen får til en særdeles fornuftig pris.


Foretrækker du håndopvask?

Så finder du også produkterne til dette her. Vi har flere forskellige produkter til håndopvask, der alle sammen giver samme gode rengøring og desinficering, som vores gulvrengøringsprodukter og universalrengøring. Alt sammen – og meget mere – finder du her på webshoppen, som du hurtigt og let kan bestille hjem til enten virksomheden eller privaten, så den store hovedrengøring kan starte.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)