Skip to main content
Dine genveje
Håndopvask

Opvaskebørster & opvaskemiddel

Få opvasken overstået før den er for stor. Dette klares hurtigt med opvaskemiddel, børster og baljer, som du finder her hos Mogens Daarbak til gode priser. Vi forhandler alt fra det neutrale opvaskemiddel uden duft og farve til det velduftende og farvede opvaskemiddel. Husk også opvaskebaljen til opvaskevandet. Vasker du ofte i hånden anbefaler vi at du benytter beskyttelse til dine hænder i form af handsker og creme.

resultater

Opvaskebørster og opvaskemiddel i lange baner

Du finder en lang række af både opvaskebørster og opvaskemidler, men også rengøringsprodukter til både vinduer, gulve og meget andet. Derudover tilbyder vi også spande, mopper og klude og dispensere til gavn i både virksomheden og hjemmet.

Du finder det hele her

Leder du i stedet efter andre rengørings- eller husholdningsartikler? Så finder du det højst sandsynligt her. Vores komplette udvalg giver dig muligheden for at vælge blandt et bredt udvalg af markedets bedste kvalitetsprodukter, så du til enhver tid kan holde privaten eller virksomheden fri for snavs. Du finder bl.a. køkkenruller, affaldssække og maskinopvaskemiddel, der alle er til særdeles skarpe priser.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)