Skip to main content
Dine genveje
Toiletpapir

Bredt udvalg af toiletpapir

Her finder du vores store udvalg af toiletpapir. Der findes et væld af kvaliteter, længder og typer af toiletpapir, som alle tilfredsstiller forskellige behov. Vi har det miljørigtige, det bløde, luksuriøse, det økonomiske og alt derimellem – alt sammen til den bedste pris!

Vi forhandler alt fra de ekstra lange ruller til storforbrugerne, til de små ruller til mindre hyppigt brug. Der findes papir i flere lag med prægning og tryk, samt neutralt papir i et enkelt lag. Uanset hvor dit præcise behov befinder sig, så har vi helt sikkert lige den løsning, der passer til dit toilet. Så gå på opdagelse i vores store udvalg!

resultater

Toiletpapir i mange størrelser

I vores sortiment finder du toiletpapirsruller i mange formater. De store ruller egner sig især godt til toiletmiljøer med meget trafik, hvorimod de mindre og mere traditionelle ruller er bedre, hvor pladsen er begrænset og der er færre brugere. Så skal du tænke smart er der rig mulighed for dette.

Vi tilbyder både 1-, 2- og 3-lags toiletpapir, men også forskellige rullestørrelser. Derved finder du både toiletpapir til det almindelige toilet, men også større toiletter i fx restauranter, hoteller, virksomheder. Til disse mange størrelser finder du også en dispenser, der passer til alt her på siden, og som er let at montere.

Mange forskellige typer aftørringspapir

Foruden toiletpapir til byder vi en lang række andre typer papir. Du finder bl.a. industri- og værkstedsruller, køkkenruller og håndklædeark. Hvis du er på udkig efter andre produkter til toilettet, har vi mange forskellige håndsæber og cremer at vælge imellem, som du hurtigt og nemt kan få tilsendt allerede i dag. Alt sammen til lave priser, hvor kvaliteten samtidig er helt i top. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)