Skip to main content
Dine genveje
Toilet dispenser

Dispensere til toiletpapir

Dispensere til toiletpapir er uundværlige på ethvert toilet - hvad enten det er til privaten eller i virksomheden. Det har skabt et bredt sortiment af forskellige toiletpapirsdispensere, der alle opfylder forskellige behov. Der findes alt fra de helt basale dispensere der opfylder de basale behov, til avancerede dispensere med mange funktioner. Uanset hvad dit behov måtte være, så har vi et bredt sortiment, der med garanti kan tilfredsstille alles behov. Så gå på opdagelse og find den dispenser der klarer jobbet bedst!

resultater

Toilet dispensere til mange papirtyper

Foruden den traditionelle toiletholder til toiletpapir, som mange formentligt er bekendte med, tilbyder vi også dispensere til både håndklædeark og industri- og værkstedsruller. Det visuelle look på dispenserne er der taget ekstra hånd om, så du får en stilfuld og moderne løsning, der passer ind i mange toiletters indretning.

Flere produkter til toilettet

Er du på udkig efter flere produkter til toilettet, så er du kommet det helt rigtige sted. Vi har både hygiejneposer og tilhørende stativer, der er lette at montere, så du nemt kan holde et rent og hygiejnisk toilet. Derudover har vi et bredt udvalg af rengøringsartikler, hvor du bl.a. finder luftfriskere og sanitetsrengøring, der alle bidrager til, at toilettet fremstår rent og bakteriefrit. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)