Skip to main content
Dine genveje
Toiletpapir & Dispenser

Stort udvalg af toiletpapir og dispensere

Mange anvender i dag smarte og moderne dispensere til at huse deres toiletpapir. Dette sikrer et godt image og de helt rigtige funktioner. Så gå på opdagelse og find lige netop den løsning der bedst gavner dine behov.

resultater

Mange størrelser

Nu hvor du allerede er i gang, så husk også at få håndklædeark eller -ruller til at tørre hænderne i når dine gæster har vasket sine hænder med sæbe. Har du værksted, køkken eller lignende, så har vi også mange spændende slags aftørringspapir, der kan klare lige den opgave du har. 

Brugervenlige dispensere

Du skal selvfølgelig også have en pæn, brugervenlig og hygiejnisk dispenser. Så er du sikret mod tyveri, vådt toiletpapir og du øger hygiejnen for dig selv og andre omkring dig. Der findes mange muligheder, der alle giver dig høj kvalitet, bedre brugeroplevelse, et godt image og let genopfyldning for dit rengøringspersonale. Det er en investering, som du ikke kommer til at fortryde! Selv det lille toilet kan blive effektivt og have toiletpapir til flere dages brug, så ingen løber tør. Køber du andet papir hos os, så husk også dispensere til dit aftørringspapir og håndklædepapir! God jagt på din næste opgradering!

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)