Skip to main content
Dine genveje

Arbejdshandsker

Dine hænder er dine vigtigste redskaber. Så vælg med omhu de rigtige handsker, der gør dit arbejde lettere og sikkert. Vi forhandler alt fra de fine montagehandsker med god fingerføling til de tykke handsker, der tåler høj varme.

 

Mest populære

 
 

Hele udvalget

resultater

Dine hænder vil elske dig

Det er vigtigt at passe godt på sine hænder, da de skal holde mange år endnu! Har du derfor et arbejde som eksempelvis lagerarbejder, montør eller håndværker er det helt oplagt at anvende arbejdshandsker. De beskytter dine hænder effektivt uanset hvor krævende dine arbejdsopgave er og bidrager dermed til, at du får en god arbejdsdag.

Mange behov – mange arbejdshandsker

Da vi selvfølgelig ikke kan vide præcist, hvad du skal bruge dine nye arbejdshandsker til, har vi et bredt sortiment af de absolut mest populære typer. Derudover finder du også handskerne i mange forskellige størrelser, sådan du kan finde de helt perfekte for dig. Dermed bliver du klar til at udføre dine krævende arbejdsopgaver uden at gå på kompromis med dine hænders velbefindende.

Havearbejdet har aldrig været sjovere

Overskriften er måske lidt en overdrivelse, men hvis du først har prøvet at knokle dig gennem haven uden handsker, så er sandsynligheden for, at du har døjet med ømhed og vabler nok rimelig stor. Derfor bliver det rent faktisk en lille smule sjovere at udføre havearbejde med handsker, der er beregnet til det, da du dermed slipper for disse trælse eftervirkninger. Derudover får du heller ikke store mængder jord under neglene, hvilket også må betragtes som en fordel.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)