Skip to main content
Dine genveje

Sikkerhedsudstyr

Her på siden finder du et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr. For det skal selvfølgelig altid være sikkert at gå på arbejde.

resultater

Har du styr på sikkerheden?

Din sikkerhed skal altid være i højsædet! For uanset hvor dygtig og rutineret du er til dit job kan uheldet desværre altid være ude. Det er derfor en rigtig god idé at tage de nødvendige forholdsregler inden du udfører dit job. Sidder du på kontor det meste af dagen, er det måske ikke en sikkerhedshjelm du har brug for, med mindre stemningen selvfølgelig skal være ekstra hyggelig!

Det er dog stadig højaktuelt med en førstehjælpskasse, da selv et almindeligt stykke A4-papir kan kaste et træls sår af sig. Så hvis I ikke allerede har sådan en på kontoret er det bare med at få anskaffet jer en, den dag den bliver nødvendig vil I nødigt undvære den!

Sikkerhed frem for alt!

Hvis dit job involverer et mere risikofyldt arbejde kan det være påkrævet, og endda lovpligtigt, at iføre sig eksempelvis arbejdshandsker eller sikkerhedshjelm. Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe dig og dine kolleger med!

Men kan det ikke også blive for meget af det gode med alt det sikkerhedsudstyr? Nej! det kan det faktisk ikke! Der er ingen grund til at udsætte sig selv for unødig fare, når man nemt og enkelt kan købe udstyr, der beskytter en mod de farer ens arbejde nu engang omfatter.

Svært at vælge det rigtige?

Er du på nogen måde i tvivl om, hvad du skal vælge kan du altid få kyndig vejledning ved vores kundeservice. De kan kontaktes på 96 33 33 97 og sidder klar til at hjælpe dig.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)